16
Французький вегетаріанець, я зробив торт для неї.
Сьогодні ми виготовляємо шоколад. веган Немає борошна, цукру, вершкового масла, яєць і навіть шоколаду! Крім того, без випікання і непотрібних шлуночків. Цей рецепт приємно здивує своєю простотою, а готовий торт з неповторним смаком. Поради та рекомендації по заміні виробів чекають на Вас в кінці статті.
Цей торт має незвичайний, корисний склад. Особливо це сподобається тим, хто дотримується веганської дієти або намагається втратити кілька фунтів. Чудова альтернатива класичні торти. без здоров'яй
Основні інгредієнти
Інгредієнти для фруктів і шоколаду
Підготовка каркасу
Приготування шоколадно-фруктового шару
Я також хочу відзначити, що agar є великий вегетаріанський замінник для желатинуй Це загусник повністю рослинного походження, який виготовляється з водоростей. У порівнянні з желатином, він має деякі переваги:
Порада
Це смачний і корисний. веган Здивує гостей і домогосподарств. Немає ніхто не вірить, що в ній немає цукру і шоколаду, тому що фрукти дарують абсолютно не солодку, помірну солодкість. Крім того, вміст калорій становить всього 136 ккал на 100 г. Не десерт, це знайти!
Цей торт має незвичайний, корисний склад. Особливо це сподобається тим, хто дотримується веганської дієти або намагається втратити кілька фунтів. Чудова альтернатива класичні торти. без здоров'яй
Основні інгредієнти
- 100г сушений
- 100 г без насіння
- 50г горіхи
- 100 г вівсяного
- 20-30 мл води
Інгредієнти для фруктів і шоколаду
- 2 середніх яблук + 50 г води (290 г чистого виходу)
- 2 великі банани
- 45г какао порошок (3 ст. з гіркою)
- 8-10 г агару (замінник гелатину) + 100 мл води
Підготовка каркасу
- Спочатку волоські горіхи подрібнюють ножем. Набори повинні бути середніх розмірів.
- За допомогою кавового подрібнювача ми робимо борошно від вівсяного.
- Ми промиваємо абрикоси і дати, знімаємо кістки. Покладіть сушені фрукти в блендері і додайте близько 20-30 мл окропу. Подрібніть її до однорідності.
- Змішайте горіхи, вівсяні і подрібнені сухофрукти до однорідної маси. Це буде наша основа торта. Якщо ви перемішуєте Ви помітите, що маса суха.Додати до неї воду кип'яченою водою. Масу можна змішати з рукою, щоб краще відчути консистенцію.
- Візьміть форму діаметром близько 20 см. Підкладаємо дно з папером для випічки. З боків форми можна також покласти вставки, наприклад, з щільних файлів, щоб зробити його легше отримати готовий торт.
, Україна - Потім викласти готову масу у вигляді і сформувати основу, попередньо змочивши руки.
- Надішліть форму з підставою до холодильника і приступаємо до фруктово-цукрового шару.
Приготування шоколадно-фруктового шару
- Нарізаємо яблука на 4 штуки. без шкірий Зніміть серцевину насінням і виріжте яблука невеликими скибочками.
- Надішліть нарізані яблука в саутеїн, додайте 50 мл води і кип'ятити до м'якості близько 10 хвилин.
- Потім за допомогою занурювального блендера ми подрібнюємо м'які яблука до стану пюре.
р. - Банани очищають, а також подрібнюють блендером. Ви також можете розтягнути їх виделкою.
- Змішайте яблучне пюре з бананом і додайте какао-порошок. За допомогою міксера або короли, перемішати до однорідного стану.
- Тепер підготуємо агар. Один мішок (близько 8-10 г) в невеликій сковороді змішують з 100 мл холодної води. Стирайте, відправте в піч і доведіть до кипіння. За кілька хвилин.
- Гаряча агар додається в фруктову масу, збиваючи королою до однорідності.
- Ми беремо нашу основу з холодильника і покладаємо шоколадно-фруктову масу зверху.
- Залиште торт в холодильнику кілька годин, можливо, на ніч. Однак зауважити, що agar маса морозива досить швидкоНавіть при кімнатній температурі.
- Після того, як наш торт заморожений, його можна прикрасити какао-порошком і сушеними фруктами або шматочками чорного шоколаду. Це справа смаку і уяви.
Я також хочу відзначити, що agar є великий вегетаріанський замінник для желатинуй Це загусник повністю рослинного походження, який виготовляється з водоростей. У порівнянні з желатином, він має деякі переваги:
- Агар є міцною загускою, яка надає пружну консистенцію, тому він підходить навіть для виготовлення суфле, желе, желе або пастили.
- Вироби з агаром швидше заморожують і не розтоплюють в спеку, на відміну від желатину.
- Має нейтральний смак і не запах. фітингий Желатин, в свою чергу, може залишити специфічний смак, якщо є багато його.
- Завдяки своєму рослинному походження, це етичний продукт, на відміну від желатину, тому підходить для веганських страв.
Порада
- Для спрощення процесу приготування торта можна взяти готове вівсяне і готове пюре (290 г).
- Горіхи можна замінити будь-яким іншим, що вам подобається.
- Банани краще брати, тому десерт стане смачним і солодким.
- Якщо ви не знайдете агар в магазині, ви можете взяти його. пектин, який часто зустрічається під назвою "Желефікс"й У процесі підготовки головне дотримуватися інструкцій, зазначених на упаковці.
Це смачний і корисний. веган Здивує гостей і домогосподарств. Немає ніхто не вірить, що в ній немає цукру і шоколаду, тому що фрукти дарують абсолютно не солодку, помірну солодкість. Крім того, вміст калорій становить всього 136 ккал на 100 г. Не десерт, це знайти!
Я був наступним Жанною Бадоєвою протягом 7 років і копіювання її стилю, щоб приховати надлишок.
Замініть ковбасу в сендвічах спосіб rosy-cheeked варити мене, коли він потрапив на мами