Які мами часто чують у своїй адресі і нарості

Життя великої родини може бути складним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Ви йдете в магазин з вашими трьома дітьми.й Як почувати себе у великих сім'ях і чому ми повинні показати трохи більш толерантність до них?

Уявіть собі ситуацію: ви приїжджаєте спокійно в кафе, і раптом настає натовп у вигляді однієї великої родини з трьома дітьми. Діти, звичайно, починають бігати по закладі, створюючи багато шуму і мінусів. Ваша реакція? Ви, ймовірно, буде дратувати або навіть сердитися. Ви прийшли сюди, щоб мати хороший час.

Або тут ще один приклад. Подорожуючи в залізничному вагоні без дверей між спальними відсіками. На одному кінці автомобіля, майже поруч з поличкою, є велика сім'я. Ну і шум всю ніч і наступний, теж, тому що поїздка досить довго. Однак, у вас є бізнес-тур, і там немає. Ви працюєте вранці і в голову. бездомний Вона йде навколо.

Які мами часто чують у своїй адресі і нарості р.

Не приємно, це? Відразу ви хочете сердитися не тільки на цих специфічних людей, які руйнують ваш час, але на всіх. До всіх великих сімей світу. Хочу сказати щось в стилі:

Які мами часто чують у своїй адресі і нарості р.

«Чому ви так багато дітей?» Чи є один або два недостатньо?

Я маю на увазі, чому батьки приймають такі рішення. По-перше, слід зазначити, що це Особистий вибір кожного дорослого. Це право, що всі пари мають. Тільки тут. З правами несе відповідальність.

Я попросив дружину, чому вона і її чоловік вирішив мати трьох дітей. Для мене це занадто багато, і є три. Вона відповів:

Я прийшов з великої родини і Я використовую для того, щоб мати багато людей навколо. Я відчуваю себе некомфортно, коли ніхто не не буває, або коли є тільки одна дитина. Ми мали фінансові можливості, тому після народження першої дитини ми практично відразу вирішили мати другу дитину.

І ось історія моєї іншої дівчини. У них чотири діти. Я не можу уявити, як вони працюють так багато. Але кожен раз, коли я відвідую їх, все добре: Не шум, все добре, кожен щасливий.

Які мами часто чують у своїй адресі і нарості Р

«Щоб бути чесною, ми не плануємо мати стільки дітей. Тільки тут. Мій чоловік дійсно хотів дівчину.У нас є багато дітей! Що можна зробити, якщо дівчина вирішила відвідати нас останнім?

Це чудово, коли Багато дітей – це свідоме рішення.Не висипати зм. У цьому випадку простіше впоратися з дітьми. Просто тому, що це набагато приємніше. Але це ще досить важко. Дуже добре, коли діти спокійні і неслухняні, але це не завжди справа.

Я не думаю, що я коли-небудь хочу багато дітей, але це легко. Поставити себе в місці матерій Навіть при свідомому бажанні досить складно впоратися з трьома дітьми. І у нас є моменти слабкості, емоційної недостатності, коли і Непросто зробити це самостійно.й Але ніхто не скасуватиме дітей в цей час, ви повинні розраховувати на розуміння інших.