17
Володар пояснив, як Архангельський борщ краще України і як варити велику каструлю одночасно
Відомий український борщ завоював багато сердець по всьому світу. Як тільки вони не варять цю страву: з м'ясом, з або без птиці, з чорносливом і навіть з рибою. Сьогодні, однак, редакційна колегія "Сайт" Покажи вам, як приготувати борщ з буряками в Арміналі, які, безумовно, затьміть всі раніше відомі рецепти першої страви.
р.
Приготувати Архангельський борщ не складніше, ніж його класичний варіант. У той же час його інгредієнти дають страву просто блискучий, незабутній смак! Вся родзинка в поєднанні ароматного яловичого бульйону з вареним брикетом, овочами, солодким перцем і чорносливом. Я не можу чекати, щоб спробувати це, я можу я?
інгредієнти
Підготовка
Яка родзинка підпису борщу? Вони поділяють свої кулінарні секрети в коментарях. Зауважте цей оригінальний рецепт для улюбленої страви. Бон привіт!
р.
Приготувати Архангельський борщ не складніше, ніж його класичний варіант. У той же час його інгредієнти дають страву просто блискучий, незабутній смак! Вся родзинка в поєднанні ароматного яловичого бульйону з вареним брикетом, овочами, солодким перцем і чорносливом. Я не можу чекати, щоб спробувати це, я можу я?
інгредієнти
- 1 яловичина гомілка
- 150-200г відварений свинячий брикет
- 2 л води
- 1 лавровий лист
- 250-300г кваше
- 1 картопля
- 2 буряки (маленькі)
- 0,5 цибулини
- 2 морква
- 1 помідор
- рослинно-масляний
- 60г чорнослив без кістки
- 400г квасоля консервованих
- гострий перець (за смаком)
- 0,5 ст.л. сухого часнику
- сметана (за смаком)
- перець чорний (за смаком)
- сіль (за смаком)
- кріп, петрушка, cilantro (за смаком)
Підготовка
- Перш за все, поміщаємо гомілку в каструлю, кидаємо лавровий лист і заливаємо воду, повністю закриваємо м'ясо. Поставте горщик на плиту. Готовий відвар проціджують через невеликий сито або марлю.
- Бджоли попередньо запечені в фользі, а потім натирають на великій тертці. Натираємо моркву на невеликій тертці, виріжте цибулю на невеликі кубики. Сауеркраса також краще дрібно пом'якшувати так, щоб в майбутньому довгі шматки не повісили з ложки. Нагріваємо каструлю, заливаємо рослинне масло і пропускаємо цибулю. Суцільно за смаком і, як тільки цибулю виходить коричневим, відправити моркву до нього. Ми повинні перемішати все періодично. Коли овочі обсмажені, покласти в сковороду кип'ячену брикет, нарізану невеликими кубиками.
- У бульйоні. Пробити І відварюємо його на середньому вогні. У цей час натираємо помідор і надішлемо на каструлю з овочами і брикетом, трохи збільшуючи вогонь. Як тільки надлишок вологи листя обсмаження, додати натерті буряки до сковороди і добре перемішати.
- У вже вареному бульйоні з капустою кидаємо нарізану картоплю і варимо її не більше 15 хвилин. Після цього кладемо обсмажені овочі в каструлі. Потім процідити рідину від консервованих бобів і відправити її на вже майже готовий Архангельський борщ. Далі додайте нарізану чорнослив.
- І плюютьПри бажанні можна додати подрібнений гострий перець і сухий часник. Зробивши це, відключіть вогонь і дайте борщ настоятися не менше півгодини, або навіть краще - всю ніч, щоб всі смаки і аромати в сковороді «змащені». Перед подачею рекомендується доповнювати борщ зі сметаною і зеленню.
Яка родзинка підпису борщу? Вони поділяють свої кулінарні секрети в коментарях. Зауважте цей оригінальний рецепт для улюбленої страви. Бон привіт!
Сіро-шерстий бабуся руйнував 1 кг м'яса під час відливання, просить не повторювати її помилки
Як просте електрика від Кіровограда влаштувала підземний гермітаж в домашніх умовах