Чому дитина втратила сон у старому будинку і завжди боїться чогось

Ми часто беремо участь у наших бажаннях. Іноді хочеться чогось, навіть очей ловити. Так ми купуємо щось сліпе, а потім думаємо про те, що робити. Так ви купуєте бажаний автомобіль. Оригінал селой Тоді ви отримуєте маленький причал і починаєте думати, це правильно?

Ми не будемо лякати вас, але ми будемо говорити вам кілька оповідань. Може бути, це дозволить людям бути більш уважним до їх вибору і не поспішати приймати рішення. Я не думаю, що це божевільна робота. Ми в новинах. "Сайт" Ми чули про все.

Старий будинок в с. "Луцький для нас". Ми – вихованці, молода сім’я, дві діти. Нарешті, в селі ми вирішили виділити будинок. Нехай його буде старий, нехай він буде вирватися в місцях, але все одно його. Ми мріємо про це! Не обмежився нашою радістю. До тих пір, поки не хворіли.

Одна річ або інший, буквально зелений. Приніс священика в будинок, посипаний, променений, і все одно. Поки мій чоловік приніс мені дозиметр. Я не пам'ятаю, чому йому потрібно, тільки як він вийшов, і він показує випромінювання! Чи зла вона?

Чоловік виявився з боків, щоб привести їх, і він вичавився сильніше проти стіни. Людина в кладку, він впевнений! Ми були рубані, звичайно, почали розбирати стіни, і є деякі коробки, здавалося б, навіть армія. В цілому, ми назвали вогнегасники, вони також мали величезний пристрій.

Виявилося, що тут був дід, який мав досвід з реакторами. Він пішов до Чорнобиля, коли сталося аварії. Не зрозуміло, що було в тих коробках, але це явно не для нічого, що він кладе їх в стіну. Чи знаєте ви, що було шкідливе випромінювання? З тих пір, дякуємо Богу, все нормально – ми припинили хворі!

Старий будинок в с. "Приховане це хата на схилі буквально." Я хочу, щоб мій чоловік був щасливий, я думаю, Бог з ним. Нехай це. В цілому, в той час як деякі речі були перевезені, до тих пір, поки не пройшли шість місяців. Багато разів витрачали ніч, копаючи, навіть спеціальне обладнання. Покласти пару паль, покласти бетонні кільця в колодязі.

р.

А потім в один день в ячмінь, і на дальній стіні штанги деякі металеві помітили. Він не приїжджає. Я копав його, і він глибоко. Я даю його, щоб покинути. Я прийшов і подивився на неї. Так, озброєний лопаткою, зануренням глибше. Хтось, каже він, метал там. Чи є це скарб?

Натяжний жилет, закручений щось, і раптом, як скальпований чоловік, вилетів! Запуск, як він мене, Я після нього, паніка! Бог, ми так страшні. Виявилося, що хтось захопив бомбу під час війни. Я не боявся ставити штангу на неї. Звісно, щоб не забути, де це таке.

Після цього піднялися всі підвали, всі підвали. Дякую, що нічого не знайдено. Але ми все ще маємо страх. Чоловік тепер страхує металеві стрижні з землі, щоб витягти. Так зробив І.

Вони залишили і ніколи не вийшли назад, і вони переїхали до старого будинку. Вони захотіли відійти, так що мало людей. Заснували такі ферми, три двори. Проживав тільки старий чоловік, і ми показали. У будь-якому випадку доля, яку ми довели, щоб зупинитися в цьому будинку. Дякую за те, що вони купили. Туга, немає комфорту, але кілька місяців довелося жити там з дружиною і дочкою.

Немає, тільки маленька дівчина завжди боїться щось. Вона каже, що хтось в будинку, іржі з папером, і вночі спокійно торкається її руки. Вона спить з мамою весь час, але вона все ще страшна. Моя дружина і я, звичайно, не вірю в будь-які духи, але такі історії і у нас є заморозки на шкірі.

Неважливо, скільки вони переконані, що це всі казки, дочка говорить, що будинок поганий. І ми дійсно не подивимося на це занадто багато, я дав йому буквально пені. Що робити? Я вирішив дізнатися, що я можу зробити. Він пішов до діда. Він каже, що сім'я використовується для життя там, вони мали хлопчика, але зникли кудись. Він був схожий на дерево і ніколи не знайдений. Вони залишилися, і будинок був порожнім. Довгий час.

Тоді я вирішив дізнатися свою власність. У п'яти я помітив велику кількість старих щурів. Я занурюсь за зацікавленість і зрозуміли, що вони залишились перед мною. Він назвав поліцію негайно. Це як я знайшов хлопчика, який втратив в лісах. Ми залишили той же день і ніколи не вийшли назад. У нас є багато старих будинків.

Не кажучи вже про те, що старі будинки слід уникати. Не тільки стіни, але історія. Селяни зазвичай знають, що жили там і як. Написати коментаря, які історії ви зустрілися. Чи дійсно хтось знайде скарб?

Старий будинок в с. Він може принести не тільки радість, але і додати неприємності. Ми віримо, що ви тільки маєте позитивний досвід! Читати нашу статтю про те, де потрібно шукати, якщо ви ще вирішили купити приватний будинок, і це не перша свіжість. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!