Ми не думаємо про те, як вона велика.
випадіння в нашому житті. Але тільки один захід може радикально змінити людину і його ставлення. Займіть час, щоб прийняти вашу нову реальність.
Для героя сучасної історії, долястий захід був, на перший погляд, трагедія. На шляху додому Алексей вдарив собаку в своєму автомобілі. Тим не менш, це випадок, який відкрив очі людини до багатьох речей. Як змінилося життя, читайте далі в статті.
Я їду додому з двох робочих зрушень, що день. Не було міцності, очі застрягають на ходу. Через трафік, я вирішив повернути і піти інший спосіб. Навігація Я зароблю себе для цього рішення, тому що я потрапив до собаки. Вона переправила дорогу, коли я поїхав з алеї і не помітила її.
Я вийшов з машини і пішов до бідного хлопця. Він зловив так твердим і дивився на мене так, щоб я майже обхнула себе. Я не можу залишити його самостійно. Я взяв його до клініки, де за порятунку собаки довелося платити вражаючу частину заробітної плати. Де ми йдемо? Лікар сказав, що собака потребує часу на реабілітацію: перелом є серйозною проблемою.
р.
Я вирішив собаку залишатися на дому, поки він повернувся на ноги. Він назвав його Удачним (від англійської "люкі"). Під час перетягування собаки до ліфта я був з дихання. Я отримав здорову дитину. Він кладе ніс у грудях і гасить. «Чи не встигне бути довго від стресу», - думав я. Але так я... Зважаючи на те, що головний стрес чекав мене в домашніх умовах.
"Чи ти божевільний? Чому ви приносили, що в квартирі стегнової собаки? моя дружина змащена, коли вона побачила удачу. Ми постаралися ігнорувати її. Я постійно працюю на підтримку сім’ї. А Наташа бажала більше і більше. Я просто не можу дати їй все.
"Метт Удачливий". Залишайтеся з нами, поки не застає перелом. Він був грубий час вранці, я сказав. Але Наташа не сподобалося. Вона почала скандал і сказав мені, що я мав зробити вибір: її або собака.
Я сказав, що він був приступним і пішов до ліжка. І коли я прокинувся, я побачила замітку на холодильнику, кажучи, я повинен зробити це довгий час назад. Про нас Я повинен бути психічно підготовлений для нього довго, тому що я відчував майже нічого. Ось і деякі дивасті всередині. А потім я дивився на собаку, що спить акумулятором і посміхався нехайно. «Нехай, удачливий, нехай ламається!»
Після 2 місяців собака повністю відновлюється. Удачливий виявився розумним хлопцям. Хоча це навряд чи можна назвати невеликою: майже 30 кг справжнього собаки щастя! Він і я не в воді, я не думав, що у мене були такі пороги собаки.
Удачливий ще був досить молодий: він був легко навчений і поведінався слухняно. Я хотів навчити його всім навичкам собаки. Я запросив допомогу від професійного лікаря-гінолога. З'ясовано бути гарною дівчиною
Я також дізнався з Удачі: Анна зробила мене краще зрозуміти мій собаку. В одній точці я знайшов себе мислення, що мені не потрібно більше класів. Я ходжу до них, щоб побачити Анна. Досвід минулих відносин показав мені, що ви не повинні тягнути коту хвостом. Я пішов до одного з наших класів без удачі.
Р
«Алексі, де удачливий?» попросила Анна. «Сьогодні - вихідний день. Він сказав мені, щоб відпочити і витрачати час на хорошу компанію. Ви думаєте, що йдете на прогулянку? Я відповідав посмішку.
На жаль, вона приймала запрошення. Поговорили так багато, що ми не помітили години класу. Ана мала повернутися до роботи: я закінчився 7:00. Бажаєте зустрітися зі мною на ніч? Я хотів би поговорити з ним, Анна запропонувала.
У цей день мій життя почав новий відлік. І все завдяки бідним собакам я потрапив на цей нещастяний день. Удачливий зараз є будинок і власник. І я мав справжню любов під назвою Анна. Дякую, buddy!
Цей вид і яскрава історія є яскравим прикладом того, що може бути
випадінняй Все це може не сталося, якщо Олексій пішов додому, то він звик. Але доля замовляється інакше.
р.
Скільки років він жив з дружиною без удачі? Собака стала своєрідною маркером людства, перевіряючи людей. І жінка, як ви знаєте, не пропустіть цей тест.
Я дивлюся, якщо ви вірите в долю. Можливо, у Вашому житті були схожі долільні події? Це буде чудово, якщо ви можете поділитися з нами. Ми побачимо вас в коментарях!