Я працюю в амбулаторії, прийшов на заклик до дитини і знайшов чоловіка в дивний будинок.

Взаємовідносини між людьми іноді можуть вийти за межі «нормалістика». Інтриги, секрети, секретний І так далі - це відбувається, і це ще ближче, ніж ви думаєте. Що цікаво, що в більшості випадків ви ніколи не думаєте про таку людину, але реальність показує протилежність.

Одне з наших читачів розповіли про свою сумну історію. Все про ставлення людей до одного, чесності та любові. Але, відверто, найдивовижніше, як довго триває прийом. Але поговоримо про все з самого початку.

Я, як мій чоловік, приходять з того ж міста. Історія досить банально. Ми були друзі, коли ми були діти, і ми проходимо разом з школами. І одружився в перший рік. Ми дуже любимо, я думаю. Але я був також в положенні, тому весілля було очевидним кроком.

Молода сім'я з юною дочкою і майже без грошей. Можливо, ця ситуація знайома з величезною кількістю молодих сімей. В той час у нас було багато енергії, бажання розвиватися, і ми працювали важко. Роки минулі, і безсонні ночі за нотами плодів боре. Ми повернулися на наші ноги.

З Юлії була єдиною дитиною в сім'ї, звичайно, вона отримала любов як матері, так і батька. Ми намагалися об'єднати її з кращими іграшками і книгами. Вона вже збиралася до кращого дитячого садка в місті. Увечері ми всі розмовляли разом і навчаємо нашу дочку щось нове. Без, звичайно, було достатньо міцності. Не дивно, що вона стала відмінним студентом, а потім одружився і вирушила за кордоном.

Як я сказав, що ми дуже важко навіть коли ми були 40 років. Влад отримав нову роботу з великою зарплатою. Єдиний недолік - часті поїздки. Я був нудним, тому я взяв участь в роботі за спеціальністю. Водіння з водієм в швидкої допомоги.

Робота була легкою, так як у мене було лише кілька годин на миті, а більшість пацієнтів були бабусями з нічого робити. З одного боку, вони робили хорошу роботу, а з іншого, я не так нудний. Звісно, були серйозні випадки, але я був готовий до них.

І ось виклик з іншої сторони міста: дитина, п'ять, не може зводити температуру на другий день. Про нас Ми зустрілися з коханою жінкою і привели в приміщення. Він був зрозумілим, що він був захований про сина. До речі, в квартирі був ще один хлопчик, який, як я можу сказати.

, Україна

Я почав іспит. Хочу дізнатися, чи потрібен хлопчик госпіталізації. Після того, як батько дітей прийшов, хто, як я зрозумів, вирішив запитати, що проблема була. І ось де я був в ударі. Чоловік, який прийшов в приміщення, був мій Влад. Як тільки побачила мене, він відразу перевернув бліду і перевернув. Він пішов в інший номер, поки його дружина побачила нас разом. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вона зрозуміти прямо.

Він був надзвичайно важко тримати, але це було варто. Зробивши впевненість, що все було для того, щоб з дитиною, я сидів у амбулації і, скаржавшись на своє здоров'я, попросила мене повернутися. Вдома, я, ймовірно, кричав на години. Я хотів зв'язатися з моїм другом і піти кудись, але вона не мала можливості.

Я зв'язався з дочкою і сказав їй все. З тих пір, як ми не мали великої різниці, ми говоримо практично що завгодно. Моя дочка негайно підтримала мене і навіть попросила мене, щоб збити все і приїхати до неї. На півдні, вони кажуть, що я буду швидко відновити, одночасно і поліпшити здоров'я. Вона не сказала нічого про батька, але зрозуміло, що вона засудила його.

Заспокоївшись трохи, я вирішив отримати одягнений. Я мав вийти з будинку і освіжити голову. З'явився Судденлі Влад. Він не сказав нічого, він просто тримав тихого з головою вниз. Потім він впав на коліна і загинув за прощення. Він не перехрестить цей будинок знову. Він відповів так. У той момент я знав, що я ніколи не зможу бути з ним знову.

Поговорили трохи більше. В основному я монологію про розлучення і поділ майна. На підлозі. Що чудово підійде мені. Я не був навіть божевільний. Чому? Я, ймовірно, мати ще одну дитину на 39 років. Дочка тепер доросла і добре організована. Чому я хочу, що це людина, яка лежачи мені для мене так довго?

290792р.

А що здивувало мене, що він захочився зрадити своїх дітей. Як ви навіть думаєте про довіру після цього? Що страшний, страшний чоловік. Як можна провести половину життя на ньому?