Історія жінки, для яких немає нічого сакрального

Що може боротися за любов одруженого чоловіка і варто? Чи можна ви впевнено відповісти на це питання, коли він здавався? Якщо ні, ми будемо говорити про це разом! По-перше, давайте знайомитися з життям одного з наших читачів і дізнайтесь, що вступила до неї.

Я довго хотів змінити щось в моєму житті. Після того, як я одружився дружиною, я просто почав нудьгувати. Всі романтики зникли через 3 місяці життя разом, нехай тільки пристрасть.

,990 Р

Недавній шанс поглибити своє життя. Компанія, що працює для нового працівника. Високий, стан людини 36 років. Всім дівчатам у відділі маркетингу помітили, що людина править! Він негайно помітив мене.

У зв'язку з ним було досить спонтанно. Я думав, що вона була легкою. Але в кінці вийшов дуже по-різному. Пара чашок кави, кілька спільних поїздок, щоб освіжувати курси, і тепер я впала в любов без пам'яті.

Я не потурбувався про чоловіка або дружину. О, і я забув згадати, що він був одружений занадто. Неважливо, тому що наше бажання бути разом долати всі конвенції! Як мінімум я думав так...

Після спільного відпочинку з новим коханцем, я нарешті вирішив розлучення Леша. Я не хочу, щоб зберегти, що було щось інше. Так, надихнула любов, я відразу ж оголосив це чоловікові, повертає будинок з двотижневої поїздки. Він не заперечував і ми швидко завершили всі статті.

Коли я подарував хорошу новину коханим, він сказав, що я перезапускав. Він ще любить дружину, і все, що сталося між нами, було просто помилитися.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я був просто лютий! Я подарував стабільності і вирішив радикально змінити життя, і він все ще має аудит, щоб сказати таке неспроможність!

Тепер я все одно. Не чоловік, не коханий...

Я не віддаю мене так легко! Ви повинні боротися за любов, і я можу переконатися, що він залишається з мною. Якщо він не хоче, я розповім про свою дружину, а потім він буде фольгою.

Як ви думаєте, що героїні сьогоднішніх сюжетів? Що б ви робили на своєму місці?