Чи можу я купити будинок для двох сімей і жити з батьками на схилі років?

Я, як правило, досить скептично, що має декілька поколінь сім'ї в одному будинку. Ймовірно, що моя родина складається з строгих індивідів, а кількість розлучення на квадратний метр перевищує всі допустимі норми, які знають. Найімовірніше, саме тому всі історії, в яких один будинок для двох сімей не перетворюється в шоурум, але залишається. спокійнийЯ думаю, що це казка.

Один будинок для двох сімей я нещодавно почув одну з цих оповідань. Вона дійсно здавалася казковою для мене. Я не думаю, що це була така погана ідея. Тим не менш, деякі обставини потрібні для цього, щоб статися.

р.

Якщо ви ніколи не думали про дорослість з батьками, і завжди мали негативне ставлення до таких ситуацій, обов'язково прочитайте цей приклад. Нехай ваше ставлення трохи пом'якшить, і ваші горизонти будуть трохи розширюватися.

Шановні друзі! Вони мешкали в невеликому селі в їх будинку і Вони майже ніколи не боролися.й Якщо, наприклад, вони потрібні для вирішення важкої ситуації, вони поодиноко просять дівчатам залишитися в їх приміщенні.

р.

Вони живуть з ними. Не хочу, щоб души в онуках і спробували помпер. Це часто трапилося, коли батьки не були вдома. Однак дівчата поважають це ставлення і Вони не допускають себе занадто багато.й

Мати для дівчаток. Найближча людина. Єва і Наталя розповіла їй все. В одній точці вони також говорили про обраних. Дочкам з дорослими одружилися.

І сказав Єва про те, що вона хотіла. жити з чоловіком і батьками. Вона була так використана для того, щоб бути навколо них і пиляти нічого дивного про те, що продовжувати цю хорошу традицію. Мама і Дад просто сміється і сказав, що після шлюбу вона обов'язково не хоче жити разом.

р.

Після народження дитини, мама і тато постійно прийшли і допомогли з дитиною. Молода мама зазвичай стикається. Його батьки також стали друзями з ним, навіть захистивши його, коли виникають суперечки. Всім було використано один одному, і Єва вирішила, що це буде приємно. Купити будинок біля батьківЩоб жити біля.

В той час, коли суд надходить, батько Мама, який жив з ними, залишив їх. У Єві і її батьки розуміли, що вони повинні витрачати кожен момент з близькими, поки є така можливість. Так виявилося, що вони вирішили купити Один великий будинок для всієї родини.

р.

В такому випадку багато переваг. У нас завжди є люди, щоб залишити дитину. На кухні немає труднощів, адже смаки мати і дочок повністю збігаються. Кожна людина звикла. Про нас Вони намагаються не заважати один одному. Кожен має власну кімнату, тому в інтер'єрі немає труднощів.

Щодо того, як я знаю, в вісім років такого життя, ніхто не з героїв історії не пошкодив рішення. Я радий, що такі речі існують. мудрийМи можемо самі зателефонувати одержувачу. На жаль, не всі ми здатні це зробити. Освіта та багато інших чинників грають важливу роль тут. У вас є друзі, які живуть в миру і гармонії з великою сім'єю в одному будинку?