35
Як запекти хліб до господині, який не гармонує з дріжджами
Купую хліб в магазині. Але хліб в пакеті не встиг лежати протягом трьох днів, так як він почав цвіль. Я кинув половину лофа хліба. Тоді я вирішив, що я не ходив, як це ще більше, я повинен спробувати зробити хліб самому. Я не друзі з дріжджовим тісто, тому я спробував хліб без дріжджів в домашніх умовах. І ви знаєте, що? Він був дивним. Я запікаю свіжі лофи і не може бути щасливим, це смачно. Я хочу поділитися 5 улюблених рецептів з вами.
Невинний хліб в домашніх умовах Хліб "Віллаж"
інгредієнти
Підготовка
Сендвіч хліб
інгредієнти
Підготовка
Кефірні бункери 411868
інгредієнти
Підготовка
Латенський хліб
інгредієнти
Підготовка
Хлібні коржі
інгредієнти
Підготовка
Рецепти здаються так просто, що я хочу зробити домашній хрусткий хліб. Ви робите домашній хліб? Поділіться улюбленим рецептом для м'якого хліба в коментарях. Добрий день і хороша їжа.
Невинний хліб в домашніх умовах Хліб "Віллаж"
інгредієнти
- 1кг грубого борошна
- 1 л води
- 2,5 ч.л. солі
Підготовка
- Підігрів води до 40 градусів. Замочити борошно і перемішати його теплою водою.
- Покрийте чашу тесту кришкою і залиште тісто в теплому місці на 6-8 годин. У той час він буде підніматися.
- З ранку додайте сіль і 250 г борошна до вирощеного тіста. Коли тісто однорідний, перемістіть його в форму випічки і закрийте його харчовою плівкою.
- Залиште форму тесту 1 години в теплому місці.
- Після години запікати хліб на 150 градусів 60-90 хвилин до готовності.
Сендвіч хліб
інгредієнти
- 450г пшеничного борошна
- 350г кукурудзяне
- 300 г марин
- 2 ст. цукру
- 250г сметана
- 1 яйце
- 3 ст.л. оливкової олії
Підготовка
- Змішайте пшеницю і кукурудзяне борошно з листям. Додати сметану, цукор, яйце. Змішайте однорідне еластичне тісто.
- Змастити форму для випічки оливковою олією. Краще взяти форму ще, так як хліб буде вдвічі при випіканні.
- Поставте хліб в 60-градусну духовку на 4 години. Потім збільшити температуру до 190 градусів і запікати хліб ще 40 хвилин.
Кефірні бункери 411868
інгредієнти
- 750г борошна
- 600г латунь
- 500мл кефір
- 100 мл рослинної олії
- 0,5 ч.л. соди
- 0,5 ч.л. солі
Підготовка
- Змішайте борошно з висівкою, додайте соду і сіль.
- Змішайте кефір і рослинне масло в окремому контейнері. Потім з'єднайте рідкі і сухі інгредієнти, перемішайте тісто.
- Розділіть тісто на рівні частини, утворюючи кульки.
- Накрийте сковороду хлібопекарським папером і покладіть тісто зверху.
- Випікати бункери в духовці нагріти до 200 градусів за 15 хвилин. Потім поверніть кульки на іншу сторону і запікайте ще 15 хвилин.
Латенський хліб
інгредієнти
- 250г пшеничного борошна
- 100г житнього борошна
- 3 ст. л.
- 2 ч.л. цукру
- 1 ч.л. солі
- 2 ст.л. оливкової олії
- 100 мл води
- щіпка
- 1 ч.л. оцту
- 5г сушені зелені
- чилі
- часник
Підготовка
- Змішайте борошно, цукор, перець, сіль, висівки і вершкове масло в глибокій чаші.
- Змішайте однорідне тісто, поступово додаючи воду невеликими порціями.
- Вимкніть соду оцтом і додайте її до тесту.
- Обкладинка горщика з пергаментом і маслом його.
- Покладіть тісто на тісто і виправте його. Зверху прикрасить тісто часником і сушеною зеленню, посипаємо перець і сіль.
- У духовці нагрівають до 180 градусів, запікають хлібом протягом 20 хвилин до золотистої скоринки.
- Візьміть хліб з духовки і дайте охолонути при кімнатній температурі.
Хлібні коржі
інгредієнти
- 300г борошна
- 150 мл води
- 1 щіпка солі
- 2 ст.л. рослинного масла
- 0,5 ч.л. соди
- 1 ч.л. оцту
- 1 яйце
Підготовка
- Запитайте на борошно і додайте сіль. Зробіть депресію в борошні і додайте соду, оцет, 2 рослинне масло.
- Змішайте м'яке тісто і накрийте кухонним рушником. Додайте тісто на 10 хвилин.
- Розбавити тісто на рівні частини і розкачати кожен шматок товщиною 1 см.
- Покладіть заготовки на чаші і змастите тістечка збитим яйцем.
- Випікайте коржі на 180 градусів 15-20 хвилин до золотистого кольору.
Рецепти здаються так просто, що я хочу зробити домашній хрусткий хліб. Ви робите домашній хліб? Поділіться улюбленим рецептом для м'якого хліба в коментарях. Добрий день і хороша їжа.
Сусідно до подвійного врожаю полуниці, це час, щоб отримати бізнес в березні
Renata Litvinova пояснює, що це неправильно з жіночими скандалами