Повідомляємо про те, що звернувшись до нас з проханням про допомогу

Як будуть розподілені побутові обов'язки і як буде виглядати сімейний бюджет, потрібно вказати перед весіллям. Розкажіть свою точку зору та послухайте свій партнер. Коли люди не спілкуються один з одним досить, вони мають проблеми в повсякденному житті і незгоді через фінансову нестабільність. Наш читач сказав, що чоловік без грошей не встигнути за перший рік. Він сплачує більшу частину своєї заробітної плати матері та сестри.

«Я в цілому щасливий у шлюбі, якщо це не для родичів чоловіка». Вони буквально витягують гроші з неї. Ми живемо з ним у моїй квартирі, бо мій чоловік не має свого місця, але ми і робимо хороші гроші. Ми живемо мирно з ним, ми боїмося. Але коли мова йде про чоловіка і сестри, все перевернулося вниз.

Це те, що більшість грошей мій чоловік дає їм, і він сидить без грошей в моєму догляді. Він пішов з невеликою кількістю заробітної плати, він витрачає на газ і розваги. Оплатити комунальні послуги, харчування та відпочинок.

Допомагає родичам, але все повинно бути в межах розумних обмежень. Її чоловік мама торкається, вона добре виглядає і відчуває себе чудово, але вона більше не хоче працювати, хоча вона може. Звичайно, вона не має достатньо пенсій, оскільки вона не подорожує громадським транспортом, але на таксі. вона не вдягає в те, що продається на ринку, вона йде на модні бутіки.

р.

Сестра мого чоловіка не працювала в день і вона 35 років. Вона має дві жінки з двох шлюбів, але вона живе на гроші чоловіка. Мій чоловік дуже добрий і щедрий, він готовий допомогти всім йому. Недавно, мама приїхали до нас, чоловік оплачував авто.

За чай, мама-в-право почала говорити, як важко вона живе в пенсії, і це не вистачає грошей. Очевидно, що син був емоційним і без сумніву Вже 8 років ситуація не змінилася. Я розумію, що це ніколи не змінить. Але я вирішив поговорити з ним.

Коли я говорю з чоловіком і пояснив, що це неправильно тримати своїх родичів за рахунок нашої сім'ї, він, здається, згодні зі мною. Але він не виводить ніяких висновків. Я хочу піти на відпочинок за кордоном, як я зробив перед я одружився. Мій чоловік не дасть мені йти, і щоб заробити гроші на два, я повинен ловити як коня. Тепер ситуація погіршилася. Я хочу дітей, які є величезним за рахунок. Мій чоловік почав лягти мені і приховати його благодійність. Я дивлю, що ми живемо, якщо я їду на батьківщині?

Коли людина має свою сім'ю, він повинен спочатку подбати про неї. Це не означає, що батьки повинні залишитись для себе. Але не варто перестаратися. У цьому випадку син допомагає матері, що добре. Але той факт, що він робить це до розпаду власної сім'ї неправильно. Сімейний бюджет, якщо він поширений, слід грамотно розділити і погодитися як дружинами, інакше не буде гармонії в сім'ї. Що ви думаєте про це?