Тонкощі випічки грибів від шефа, який працював в Амстердамі протягом 10 років

«Як зробити гриби в духовці, щоб здивувати родичів чоловіка?» Я попросив другу ресторану. І вона каже: "Зробити трохи твердого сиру, 3 яйця і 1 цибулина і зробити це." фаршированій Довірте мене, це закуска летить з столу першим!

Після написання способу приготування і спасибі другу, я почав готувати. Я люблю прості рецепти з ефектом wow! І, крім того, вироби прості і доступні, які також не можуть, але радіти. До речі, можна додати курку в якості начинки, але так як вона застібається, я вирішив зробити без м'яса.

Габаритний зображення

Як варити гриби в духовці Сьогодні видання "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки фаршированій Це чистий бенкет!

інгредієнти
  • 1кг шампіньйон
  • 1 цибулина
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 100г вершкове масло
  • 3 яйця
  • 100г твердий сир
  • 1 ст. майонезу
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Миємо гриби, очищаємо і відокремлюємо ніжки від ковпачок. Наріжте грибні ніжки на невеликі кубики. Цибулю також очистіть і наріжте дрібно.

2. На сковороді обсмажуємо з рослинною олією, обсмажуємо цибулю до золотистого, а потім додаємо подрібнені ноги грибів до цибулі. Рост протягом 7 хвилин, періодично помішуючи.

3. Зварити яйця і потім порізати їх кубиками. Додайте яйця до грибів цибулі. Сир натрію на дрібній тертці і половину додати в цибулю з грибами. Посипати і перець за смаком, перемішати.

4. Шапки грибів викладають на деко, попередньо змащують рослинною олією. В середині кожної гриби викласти невелику частину вершкового масла, потім начинку грибів з сиром, цибулею і яйцями. Покладіть трохи натертого сиру зверху начинку. Випікайте закуску в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки на півгодини.

5. Це все, ароматне. Закуска готовий. Бодибилдерши!

Я також хочу дізнатися, як варити Julien в бункерах. Ця страва готують на основі грибів і сметани!

Від себе я кажу, що після того, як ви відокремите ногу від грибної шапки, потрібно зробити пару проколів зубочисткою в шапці, а потім залити в них сіль і поперчити. Залиште це на 15 хвилин. Поведи мене, так що грибні капелюхи вийдуть ще більш смачними, і вони не смакують вологу.

Як начинку можна додати ще один помідор і перець, нарізати кубиками. І, звичайно, варена курка також відмінно доповнить цю закуску.

Тепер ви знаєте, як приготувати смачно. грибий Зберігайте цей рецепт, повірте мене, вам буде потрібно знову!