13
Пиріжний торт для комфорту сина після розлучення
Аромат запечених яблук поєднується з корицею і солодким тісто ... Це поєднання, поєднане в пиріжку, викликає тільки найсвіжіші почуття і асоціації. Так чому не подобається себе і ваших близьких з таким затишним десертом? Особливо, коли його готують в питанні хвилин. Редакція "Сайт" Я рекомендую вам зробити смачний швидкий яблучний пиріг з вівсяною.
р.
Завдяки яблукам, цей торт дуже соковитий. Але вівсяне в своєму складі дарує десерт приємний легкий горіховий смак. Дуже смачний!
інгредієнти
Підготовка
Візьміть замітку цього. не зовсім Рецепт яблучного пирога з абсолютно доступних продуктів. Я впевнений, що ви не можете покуштувати його на чашці теплого чаю або кави. Бон привіт!
р.
Завдяки яблукам, цей торт дуже соковитий. Але вівсяне в своєму складі дарує десерт приємний легкий горіховий смак. Дуже смачний!
інгредієнти
- 100г пшеничного борошна
- 3 яйця
- 150 г вівсяного (кілька варіння)
- 0,5-1 ч.л. корицею
- 1 ч.л. розпушувача
- щіпка
- 120г вершкове масло
- 4 великі яблука
- 160г цукру
- 0,5 лимонного соку
Підготовка
- Перш за все змішайте м'яке масло і цукор в глибокій чаші. Все добре збити міксером 2-3 хвилини.
- Потім поступово додайте Симпатичний яйце, збиваючи масу в помпу. Потім змішуємо в ваніліні і щіпкою солі.
- При видаленні рідкої суміші і сухийй Для цього в іншій мисці перемішуємо до однорідності борошна, вівсяного, кориці і розпушувача.
- Тепер готуємо яблука. Ми очищаємо їх, знімаємо ядра і нарізаємо м'якоть кубиками. Не різати фрукти занадто малим, щоб добре почуватися в торті.
- Час поєднати всі інгредієнти. Для яєць з вершковим маслом надішліть суху суміш і перемішайте шпателем. Потім додаємо яблука до тесту. Нарешті кладемо тісто в збірній формі. пергамент-паперй Поважно вирівнюйте поверхню нашого десерту і надішайте до духовки нагріту до 170 ° С протягом 45 хвилин. Готовий торт можна посипати цукровою пудрою.
Візьміть замітку цього. не зовсім Рецепт яблучного пирога з абсолютно доступних продуктів. Я впевнений, що ви не можете покуштувати його на чашці теплого чаю або кави. Бон привіт!
Знизивши ступінь власної самопізності, випікаючи її улюбленим печивом для другої матері і я не відхилявся від натягування.
Я не дозволяю мамі дивитися «Рівку потвору», занадто хвилюватися і пам'ятає радянську версію з ностальгією