Чому я бан дочки від дивного чоловіка

Безпечний чоловікВін приносить гроші в сім'ю і дає коханій дружині дорогі подарунки. Що добре звучить. І багато молодих леді сподіваються, що вони будуть щасливі в їх особистому житті, і їх обраний буде як в бізнесі, так і з грошима. Іноді для щастя не вистачає.

Сьогодні видання. "Сайт" поділиться сюжетом жінки, дочка якого з дитинства мріяла про заморожування чоловіка. Але дівчина не могла уявити, що реальне життя з чоловіком-бізнесом не буде настільки солодкою, як в її сні.

Я не хотів, що моя дочка з раннього віку мріяла про маринування бізнесмена. Вона не піклується про те, що він був. Головне, щоб забезпечити, що вони дають гроші, щоб вони не дозволяли їм жити в бідності, Галина пише.

Звісно, у багатьох способах це “меріт” батька, який взяв все, що він міг від будинку. У зв’язку зі своєю п’яснею та етікою, нам довелося витримати багато. І навіть після розлучення мені довелося оплатити свої борги протягом років. Майже втратив квартиру.

Отже, бажання Дочкінао, хоча не співчутливий, але цілком зрозумілий, добре жити без особливих зусиль. І я повинен сказати, що дівчина красива, а також не stupid. Після школи вона навчалася медсестри і познайомила її князі.

Сергій дійсно красивий, молодий і добре-off. Він не має батьків, але він має дядько, з яким він займається бізнесом. І, незважаючи на криз, вони досить хороші бізнеси і жити добре. Хоча вони працюють багато, вони часто йдуть в інші міста, постійно залишатися на роботі до кінця вночі.

Спочатку дочка була задоволена, і вона рада, що вона не повинна розраховувати копійку. Вона не повинна працювати. Я шукаю взуття або сукню, я пішов в магазин і купив його. Це просто. Я теж зіпсував подарунки.

Коли її дочка була вагітна, її чоловік змусив її надати їй ліцензію. Я не знаю, чому вона була водінням, я був захований про неї. Але вона якось змогла легко, навчалася їздити і отримати документ.

Згодом виявилося, що Сергій вирішив подарувати дружині машину в подарунок за народження сина. Незабаром народилася друга дитина. Розглянемо її велику сім'ю. Я був дуже щасливим.

Але дочка все частіше незадоволена, як розвивалися її стосунки з чоловіком. Він працює щодня, постійно зайнятий, регулярно пізно. Якщо я був працівником, я б провів вихідні з родиною. Але Сериозін дядько, здається, не подумав про себе відпочивати, і він не дав йому ніякого спокою.

Він прийшов до того, що я починав попросити сина-завдання взяти відпустку, а з дружиною і дітьми пішли відпочивати. І так вони пішли на море. На другий або третій день його дядько назвав і вимагали повернути. У фірмі є проблеми. Повинен залишити свою сім'ю на відпочинку і поспішати на роботу.

Світло з моря вийшов дуже сердитися. Вона сказала мені, що вона збиралася для розлучення. Це не те, що вона уявляла свою сім'ю. Діти Дад не можуть бачити, ні вона не може. Дядько вирішує все для нього і все, і незалежно від того, що вона говорить, чоловік все ще не слухає.

Я захистив мій син-в-право, як кращий я міг. Він не п'є, і як хороший чоловік, він забезпечує свою сім'ю. Що робити? Зробіть свій бізнес і сидайте поруч з дружиною? Але вона. Вона бажала чоловіка.Тепер дайте чоловіка, батька?

Я сподівався, що вона приїжджає до неї, але ні. Дочка вже почала збирати документи на файл для розлучення та скасування. Плани переїзду в мене, отримати роботу, і знайти хлопця, який проведе кожну ніч і вихідні з сім'єю. Він не слухав мій персуазія.

Але чому вона не розуміє, що це життя не змінить для кращого? Як поїхати на роботу і підняти дітей? Ви хочете догляд за днем? І якщо вона працює від дитячого садка до роботи і спини, вона любить це життя більше?

І де вона значить чоловіка, який візьме її з двома дітьми і такими змами? Я не збираю його назад, нехай він знає. вона виросла жінка, але вона не розуміє, що зробити велику помилкуПроведення шлюбу. Після того, як її сім'я здається ідеальною, ви можете тільки заздрити. І чому вона не розуміє її щастя? – дивний Галина.

р.

Здавалося б, Галина не важіль над дочкою. Таким чином, допомога в даній непростій ситуації повинна бути затребувана з сина-завдання. І якщо Сергій дорогий своїй родині, то він також зацікавить вирішення проблеми. Після того, як знайти помічника, до якого можна делегувати частину роботи, ймовірно, простіше, ніж пошук нової дружини.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное