Які жінки навіть в картопляному пакеті виглядають як королеви

Довгий час я вірю, що Як одягається жінка і як вона одягненаНайголовніше для загального враження він робить на інших. Але виходить, що поліпшення самооцінки жінки так само важливо. Бізнес-тур подруги та її неруйнівний сюжет повністю змінили своє ставлення до цього питання.

Поліпшення самооцінки жінок Ліза завжди займала роботу максимально серйозно. Так, коли вона була призначена для нової позиції і практично відразу ж відправляється представником компанії, вона витрачала більшу частину вечора, не збираючи речі, але складаючи ретельний план поїздки.

Моя мама допомогла мені упакувати свій одяг. Після маленької думки вони вирішили взяти тільки найзручніші і практичні речі. Прибуття, Ліза швидко досягла готелю і оселилася поруч з представником однієї з доброзичливих офісів. Приваблива жінка назвала Ксенію відразу ж розповіла їй.

Під час бесіди слово «сауна» і «партія». Ліза була трохи плутана, вона очікувана трохи відрізняється від цієї поїздки. При запиті, коли лекції будуть відбуватися, негайно прийшла відповідь:

«Хоай, лекції будуть вдень. Вранці всі представники компаній йдуть в сауну, а ввечері буде традиційна вечірка. Це ваш перший раз тут? ?

Навчаючись, що Ліза дійсно прибула вперше і не мала ідеї, що чекала її, Ксюша негайно попросила, якщо вона приносила будь-які наряди. Виявилося, що в валізи нової дівчини Просто найактуальніші речі.

"Не велика угода. Тексти пісень, а це означає: Ми думаємо про те, що незабаром!

Неочікуване рішення Ксенії отримав деякі з найцікавіших речей, на її думку, і розповіла її плаття. Ліза повністю відмовилася йти в будь-яку точку. Порівняти свій одяг на церемоніальний одяг Xenia і зрозуміти, що Він згорнеться з хвостом.й Тоді нова подруга сала її поруч з нею і сказала кілька слів, які вона запам'яталася для життя:

Які жінки навіть в картопляному пакеті виглядають як королеви Габаритний зображення

Що б не носити на жінці головне. Погляд на обличчі, що вона кладеться. Навіть найдорожчі і стильні речі не допоможуть, якщо ви не знаєте невизначеності. Подаруйте себе п'ять хвилин, наприклад. У цей час ретельно опрацьовуйте обличчя, її вираз і ваші почуття. Ви не вірите, що це буде.

Ліза мала сумніви про ці слова. Немає нічого робити, і вона звернулася до порад. У сауні з'явилася пара годин. Вона спалахнула на вечірці в ніч. Ліза була в самих звичайних образах. Однак Не один навіть помітив їх...

Вже в п'ять хвилин. праскай Але Ліза була дуже добре, граючи його. Вона просто уявила себе як професійна акторка, яка виконує свою важливу роль. Повернувшись до приміщення після того, як партія і видихала, вона шокувала себе. А також спосіб він був сприйнятий повною незнайомкою.

Хто б подумав, що нові знайомства будуть грати в руки? Так як ніхто не знав її, було досить легко. Попередньо бути впевненою і привабливою особою. Ліза запам'ятала урок, і коли вона прибула, вона сказала мені про нього і мене.