16
Чотири руки з сестрою випікають торти і граючи фортепіано, гості йдуть за запах пиріжки
В інтернеті міститься тільки смачний рецепт картоплі млинцій Увечері мій сестра прийшов до мене і в чотири руки, якось неприпустимо, під розмовою, приготував цю смачну їжу. Я тебе скажу, цей торт був великим вечерею. Я використовую цей торт замість бічної страви, і я взяв мариновані гриби, марлі і шматочк курки до нього. Це було так добре, я не можу поставити його в слова!
Торт готують, як кажуть, поспішаючи. Єдине - спеції в тісті не додають. І наповнювати сестру щедрим посипом базиліком і чебрецем. Я люблю картопляні торти, але цей торт набагато крутіше, ніж звичайні торти.
Рецепт картоплі Пиріг Сьогодні Edition "Сайт" Надайте інструкції про те, як підготуватися і картопляний млинй Ви можете експериментувати з начинками!
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Я також люблю цей рецепт з кухар-канал "Секондайзер". Вони дуже доступні і демонструють докладно процес приготування торта. Браво автору!
https://www.youtube.com/watch?v=eMxZgywBXaY
Також я пропоную, як зробити картопляний торт з пюре і курки. Не займе більше півгодини. Головне, щоб мати курячі філе, гриби та черешні пюре.
Я дуже щасливий з цим рецептом. картопляний млинй Моя сім'я оцінила його 10 з 10! Єдине, для мене це не повсякденне блюдо.
По-перше, пані часто купують досить дорогі, тому наступного разу я спробую додати домашній сир або фета на тісто. Однак якщо взяти фета, то сіль в торті слід додати трохи менше, так як сам фета вже солона. Торт хороший, я дуже рекомендую!
Торт готують, як кажуть, поспішаючи. Єдине - спеції в тісті не додають. І наповнювати сестру щедрим посипом базиліком і чебрецем. Я люблю картопляні торти, але цей торт набагато крутіше, ніж звичайні торти.
Рецепт картоплі Пиріг Сьогодні Edition "Сайт" Надайте інструкції про те, як підготуватися і картопляний млинй Ви можете експериментувати з начинками!
Тест інгредієнти
- 180г борошна
- 100г м'який сир
- 120г вершкове масло
- 1 яйце
- 0,5 ч.л. мелена коріандр
- 0,5 ч.л. турмерної
Наповнення інгредієнтів
- 500г картоплі
- 2 ст.л. сметани
- 100г м'який сир
- 4 яйця
- 4 ст.л. молока
- 2 ст.л. дрібно нарізаного зеленого цибулю
- 20г вершкове масло
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Сир можна приймати Adyghe або брунца. Слід розрізати (і одну в тісті, і начинку) на невеликі шматочки. Вершкове масло також розрізають на шматки.
- Змішайте борошно з ірмерним і меленим коріандром, потім додайте вершкове масло і збийте його блендером. Якщо немає блендера, то можна протирати все руками до стану крихти. Потім додайте сир і яйце до тесту. Змішайте тісто не займе довго, він швидко стає пластиком. Зберіть тісто в помаху, покрийте його харчовою плівкою і вставте в холодильник на півгодини.
- Поки тісто настоюється, варіть картоплю в солоній воді. Залийте воду готовою картоплею, подрібніть її штовхом, залийте молоко і додайте вершкове масло. Стирайте до тих пір, поки воно не змащене.
- Подрібніть зелену цибулю перед рукою. Замінити його можна за допомогою кропу або петрушки. До пюре додати сметану, подрібнити зелень і 3 злегка збитих яєць. Більше сиру. Також не забудьте посолити і поперчити все за смаком. Перемішайте начинку до однорідності.
- На хлібопекарській папері розкачати тісто. Діаметр тесту визначається шириною його форми плюс 3 сантиметри від кожного краю для бокового тіста. З випічкою паперу акуратно перенести тісто на вершкову форму випічки. Ви можете взяти будь-яку, знімну або всю, у мене є діаметр 20 сантиметрів. Візьміть тісто внизу і до боків. Зверніть увагу, що краї тесту повинні повісити з форми на 2 або навіть 3 сантиметри. Обрізаємо тісто виделкою. Поставте начинку на тісто, рівномірно розподіляючи її по всій поверхні форми.
- Змастити верхню частину тіста збитим яйцем, а занурення боків утопії начинку. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 45-50 хвилин до готовності.
- Це, картопляний млин готовий. До столу можна подавати з підігрівом від тепла, але потім буде гірше нарізати. Але тепле, що це просто чудовий. Бодибилдерши! 725237
Я також люблю цей рецепт з кухар-канал "Секондайзер". Вони дуже доступні і демонструють докладно процес приготування торта. Браво автору!
https://www.youtube.com/watch?v=eMxZgywBXaY
Також я пропоную, як зробити картопляний торт з пюре і курки. Не займе більше півгодини. Головне, щоб мати курячі філе, гриби та черешні пюре.
Я дуже щасливий з цим рецептом. картопляний млинй Моя сім'я оцінила його 10 з 10! Єдине, для мене це не повсякденне блюдо.
По-перше, пані часто купують досить дорогі, тому наступного разу я спробую додати домашній сир або фета на тісто. Однак якщо взяти фета, то сіль в торті слід додати трохи менше, так як сам фета вже солона. Торт хороший, я дуже рекомендую!
Я не можу допомогти, але торкнутися після ознайомлення з дерев'яним різьбленням зі сто тисяч послідовників в Instagram та освіті в 8 класі.
Виявна історія, де є цвітаюча жінка після 50 і трьох тато кандидатів