18
Суп, який на другий день залишиться тільки пустим горщиком і солодкими спогадами
Ми знайшли цей рецепт під назвою "Неможливо зупинитися.", і вона була інтригуючою. Афіша ленти - мій улюблений. Невагомий, неоднозначний смачний, серйозний і досить поживний.
й Безкоштовно Ложка так гаряча Головна І ви забудете всю домішку поза вашим будинком і некомфортна погода зовні. Ви оберніть себе в улюбленому місці на кухні і насолоджуйтеся нею.
Суп з гілочками і картоплею краще взяти червоний, але, по і великий, будь-який підійде.
інгредієнти
Підготовка
Після того, як ви спробуєте її, ви будете любити з першою ложкою. Потім варити його часто і з задоволенням. Я сподіваюся, що цей ароматний суп буде вкорінюватися в сім'ї. Чи подобається вам рецепт? Ставка "як" і поділитися своїми друзями!
й Безкоштовно Ложка так гаряча Головна І ви забудете всю домішку поза вашим будинком і некомфортна погода зовні. Ви оберніть себе в улюбленому місці на кухні і насолоджуйтеся нею.
Суп з гілочками і картоплею краще взяти червоний, але, по і великий, будь-який підійде.
інгредієнти
- 100г ленти
- 2 л води
- 1 шт (1 стебло) стебла селери
- 3 шматочки картоплі (середній розмір)
- 1 морква
- 1 цибулина
- 3 ст.л. рослинної олії
- 1 ст.л. соєвого соусу
- 0,5 ст. л. лимонного соку
- 0,5 ч.л. сухого часнику
- сіль
- чилі
Підготовка
- Добре промиваємо пальці, заливаємо водою і кладемо на вогонь. Після кипіння води кип'ятять протягом 20 хвилин.
- В той же час очистіть картоплю і виріжте їх великими кубиками.
- Очистити цибулю і моркву. Цибулю і селери неглибоко розрізають, морква натрію на великій тертці або розрізають напіврингами (як вам подобається). Посмажити овочі в рослинній олії. Спочатку цибулю до прозорого кольору, а потім додати моркву і селери.
- Окремо, в іншій сковороді, трохи смажена картопля.
- Приправте ленти з перцем, сушеним часником, соєвим соусом і лимонним соком. Посол. Додайте овочі з обох сковорідок до сковороди до готовності.
- Варимо протягом 15-20 хвилин до готовності картоплі і лентів. 2 Р
Після того, як ви спробуєте її, ви будете любити з першою ложкою. Потім варити його часто і з задоволенням. Я сподіваюся, що цей ароматний суп буде вкорінюватися в сім'ї. Чи подобається вам рецепт? Ставка "як" і поділитися своїми друзями!
Подруга спостерігала в відео і в 50 почали пускати в тренажерному залі як стрункий
Моя мама випікає мулічі тільки за рецептом Дарії Звека, вона дала мені всі секрети галицької кухні.