14
Моя людина застібається вперше в житті, регулярно їсти, готуючи його вівсяні котлети.
Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть ваші улюблені читачі, як приготувати. злакий У дні Лента цей рецепт буде дуже корисним. Хоча фрикадельки і худі, але дуже ситні і апетитні. З салатом зі свіжих овочів, вони стануть повноцінною вечерею.
Для приготування необхідно дуже прості інгредієнти, які обов'язково виявляються в кожній господині на кухні. Крім того, час пройдей І результат перевищить всі очікування: він смакує краще м'ясних смаків.
інгредієнти
Підготовка
Порада редакційної колегії страви може бути різноманітна за вашим смаком. Наприклад, я роблю ці речі іноді. каструлій Спочатку потрібно обсмажити гриби в сковороді (Я беремо гриби), а в кінці перемішати їх вівсяною масою. Також можна додати тертий моркву. Хочу спробувати різні спеції. В цілому достатньо простору для творчості.
Якщо ви хочете. зробити котлети більш раціональніЗамість обсмажування можна відправити їх в духовку і запікати їх. Також дуже смачний, з розливною скоринкою. Я люблю обидва варіанти. Якщо я обсмажити в сковороді, надлишок масла зазвичай знімається з паперовими рушниками.
Тут, до речі, є ще один рецепт смачних капустяних котлет. Я рекомендую спробувати.
Як вівчарка. злаки? Не забудьте розповісти в коментарях, а також поділитися своїми улюбленими пісними рецептами від вашого арсеналу. Бон привіт!
Для приготування необхідно дуже прості інгредієнти, які обов'язково виявляються в кожній господині на кухні. Крім того, час пройдей І результат перевищить всі очікування: він смакує краще м'ясних смаків.
інгредієнти
- 1 склянка вівсяного
- 1 склянка окропу
- 200г картоплі
- 100г цибулю
- 1-2 зубчики часнику
- зелена
- сіль
- шемале
- рослинно-масляний
Підготовка
- Заливаємо крупу окропом, закриваємо кришкою і залишити набряк протягом 10-15 хвилинй Також можна приготувати крупи відповідно до інструкцій по пакету.
- У нас є мої овочі, очищені від шкіри, натирають на тертці з середніми отворами або блендерй
- Додаємо овочі, подрібнені зелень в вівсяне і добре перемішуємо масу.
- Потім за смаком додайте сіль, перець та інші спеції, знову ретельно перемішайте. Маса виготовляється за допомогою клею.й Тому перед формуванням котлета руки потрібно злегка змочити водою.
- Зігріваємо рослинне масло в сковороді і обсмажуємо патчі Середземний вогоньй
5210257 - В кінці прикрийте кришку, зменшіть вогонь до мінімуму і викласти кілька хвилинй
Порада редакційної колегії страви може бути різноманітна за вашим смаком. Наприклад, я роблю ці речі іноді. каструлій Спочатку потрібно обсмажити гриби в сковороді (Я беремо гриби), а в кінці перемішати їх вівсяною масою. Також можна додати тертий моркву. Хочу спробувати різні спеції. В цілому достатньо простору для творчості.
Якщо ви хочете. зробити котлети більш раціональніЗамість обсмажування можна відправити їх в духовку і запікати їх. Також дуже смачний, з розливною скоринкою. Я люблю обидва варіанти. Якщо я обсмажити в сковороді, надлишок масла зазвичай знімається з паперовими рушниками.
Тут, до речі, є ще один рецепт смачних капустяних котлет. Я рекомендую спробувати.
Як вівчарка. злаки? Не забудьте розповісти в коментарях, а також поділитися своїми улюбленими пісними рецептами від вашого арсеналу. Бон привіт!
Чому варто подивитися в каталозі готових проектів заміських будинків
Затишний літній жилет показує, як засіяти моркву так, щоб не розмаїти пізніше