14
Нек рецепт "Томати під шубою"
Якщо гості вже буквально знаходяться на дверцятах будинку, закуска може допомогти.Помідори під шубою? Рецепт старий, але все ж доречний. Закуска готують в залежності від наявних продуктів, а смак аромату цих помідорів підкорює з першого шматка.
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. Закуска1 яйце і шматочок сиру. Не можна відірвати!
Помідори під шубою Інгредієнти
р.
Підготовка
Також я пропоную ознайомитися з рецептом літньої закуски зі сквошу, яка заробила популярну назву «мати-в-юзику». Овочі для посуду слід нарізати тонкими пластинами, які в їх формі нагадують мову.
«Томати під шубою» – відмінне рішення для сімейного вечерю або для святкового бенкету влітку. Я готували протягом 5 років з цим рецептом. Табличка з'являється як гарячі торти!
Що таке? Закуска Ви любите готувати влітку? Про нас
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. Закуска1 яйце і шматочок сиру. Не можна відірвати!
Помідори під шубою Інгредієнти
- 2 помідори
- 70г твердий сир
- 1 яйце
- 2 ст. майонезу
- 1 зубчик часнику
- сіль, перець за смаком
- комбікорм
р.
Підготовка
- Вимийте томати і виріжте їх по колах. Зверніть увагу: чим більше помідорів, тим більше начинок вони підійдуть. Покладіть помідори на тарілку і посипте сіллю і перцем за смаком.
- Жорстке яйце. Прохолодний, очистіть і натирайте на великій тертці.
- Сод сир на дрібній тертці. Поставте часник через прес. Вентилятори пряних закусок можна додати більше часнику, 2-3 зубчики.
- Покладіть тертим часником в чашу. Стирайте, додайте майонез і перемішайте знову. Ми можемо зробити трохи більш перцем.
- Покладіть сир начинку на кожну мугу томата, а потім посипте тертим яйцем. Прикрасьте зверху подрібненою зеленню за смаком. 1897-1990 рр.
- Перед подачею закуски можна покласти на 10 хвилин в холодильнику, щоб краще замочити, і можна відразу ж подавати до столу. Бодибилдерши!
Також я пропоную ознайомитися з рецептом літньої закуски зі сквошу, яка заробила популярну назву «мати-в-юзику». Овочі для посуду слід нарізати тонкими пластинами, які в їх формі нагадують мову.
«Томати під шубою» – відмінне рішення для сімейного вечерю або для святкового бенкету влітку. Я готували протягом 5 років з цим рецептом. Табличка з'являється як гарячі торти!
Що таке? Закуска Ви любите готувати влітку? Про нас
Що робити швидко з старого хустка
Що, згідно з Ольгою Папсуєва, жінка не повинна робити після шістдесяти