Помилки молодих батьків і як лікувати дитину

У період очікування багато пар вивчають величезну кількість літератури. Поради майбутнім батькам готові подарувати все: дідусь, тітка і дупа. Це лише рекомендації виховання та розвиток Вони настільки суперечливі, що вам цікаво.

Сьогодні видання. "Сайт" Увійти сексуальні матусі для чайників. Навіть наші мами зробили такі помилки!

Поради майбутнім батькам

Почуття радісного сміху дитини, нові батьки починають мучити підбори своєї дитини. Багато дорослих думають, що якщо дитина сміється постійно, то йому подобається.

Однак, по суті, клітка може бути болючою і неприємною! Молодих дітей, які ще не навчилися говорити недостатньо і продовжують сміятися, не тому, що вони люблять це, але тому що коли тьмяні, сміхання є автоматичним реагуванням.

З тривалим тилінгом малюк може розвивати натяжний рефлекс, тому фахівці рекомендують ніколи не грати з дітьми у вигляді такслінгу. Особливо якщо ваша дитина спить або голодний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Дитячі ліжка Дитячі ліжка Це має бути комфортним! Дитина потребує тільки гарного матраца з листом і невеликою ковдрою при прохолодній температурі в приміщенні. Але величезна кількість м'яких іграшок досить накладеного малюнка.

Плюшеві бункери і єдинороги, милі лежачи поруч з дитиною, в будь-який час може заважати його. Не кажучи вже про ситуації, де немовлята обертається вві сні і стикається з ними, що може зробити її критично важко дихати.

Мобільні іграшки повинні повісити на відстані 30-50 сантиметрів від очей дитини. Якщо ви повісите їх нижче, ваш зір буде занадто напруженим. Дитина не повинна досягати іграшок своїми руками, інакше він ризикує відставати всю структуру на себе.

Багато батьків самі в дитинстві бояться темного, можливо, тому нічний світ - часті атрибути дитячих кімнат. Однак нічний світ не завдає шкоди. Навіть дуже нудно. нічний ліхтар Може порушити сон і порушувати біологічний годинник дитини.

Ну, якщо не можна уникнути використання нічного світла через страх темряви, зверніть увагу на колір світильника. Найпорушений сон в блакитному світлі, тому бажано уникати синьої частини спектра.

Годівля з ложкою "Соло для тато, ложка для мами..." - розповіли нас в дитинстві, а потім ми, згідно з розкочений, також годуємо дитину ложкою. Для того, щоб дитина добре їсти, батьки можуть стати справжніми оповіданнями Таке «подарування з тамбурами» є більш шкідливим для дітей.

«Діти шість місяців? Подаруйте йому ложку в руці і відійдіть! консультує професора Сванського університету (Великобританія) Amy Brown.

«Діти, які є ложкою, швидше за все, стають зайвою вагою або ожирінням, ніж ті, хто їсти самостійно!» говорить професор Браун у своїй книзі про важливість твердих добавок. Ті, хто змушені їсти себе, першим, будуть формувати здорові звички харчування, а другий, будуть більш привітні в житті.

Діти, які лягли або приймають перші невизначені кроки, відмінно підходять без взуття. «Для походу безперечно вигідно, особливо для маленьких дітей. Але не кожна поверхня підходить для цього, - сказав ортопед.

Дуже вигідно ходити без взуття на піску, трави, гладкі камені. Це сприяє розвитку ніг, позитивно впливає на розвиток гейту і постави. Але в домашніх умовах на ідеально рівну плитку або ламінат для прогулянок не так корисно. На цій точці немає рефлексної скорочень м'язів стопи, а основне навантаження падає на слабкий зв'язистий апарат.

В умовах наших гладких квартир варто придбати спеціальні ортогени, які імітують різні поверхні: камені, м'які і тверді трави, шипи і хребти.

Багато теплих речей «Білька кісток не ламається!» – сказав мені як дитина. Моя дитинка була довгою, але я ще пам'ятаю, що я постійно збитий. Моя мама звикла думати, що чим тепліше малюка, тим краще. Що було те, що багато мам думали вчасно.

Однак перегрів дитини набагато простіше і більш небезпечно, ніж переохолодження. Найдиметричними критеріями перегріву є мокра шия і спина голови, а також почервона шкіра. Перед тим як покласти ще одну куртку на дитину, погляньте, можливо, ваша дитина вже гаряча.

Я також хочу, щоб ви знали, чому ви не повинні надсилати дитину до трьох років. Головне - не ранній розвиток, але своєчасно!

Як ви бачите, всі звичні ситуації! Тим не менш, через нетримання, можна сидіти в пудлі.

Чи можу я дати поради? майбутні батьки? Нерідко так! Але перед тим як надати їм, і батьки використовують їх, потрібно розібратися, чи це правда і чи не дана порада не завдасть шкоди вашій дитині. До речі, всі компасіоновані бабусі також повинні турбуватися менше, тому що надмірна турбота не завжди корисно!

Що ви думаєте про цю пораду, ви зробили такі помилки з вашими дітьми?