20
Apricot Pie Рецепт від Sharon Stone
Про рецепт приготування абрикосового пирога розповість редактор "Сайт". Але це не простий абрикосовий торт, ми варимо за рецептом відомого актора Шарона камінь. Знаменитість поділилася своїм підписом кулінарного шедевра в Instagram.
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Снуглінг у моїх звірах. С (?: @pricearana) - #StaySafe #JoeStone #BanditStone #SharonStone #family #StayHome
Пост поділений Sharon Stone (@sharonstone) 14 квітня 2020 в 8:34pm PDT
У будь-якому супермаркеті або ринку можна придбати літні гойдалки. Тепер час для підтримки вашого тіла свіжими овочами та стиглими фруктами. Нагрів, сонце, свіже повітря і вітаміни все, що потрібно відчувати себе щасливим.
74652879
Цей торт виготовлений дуже швидко. Як кажуть: поспішають - перемішують тісто, додають абрикос, один або два і все готово.
3610Р. 4200Р.
інгредієнти
Підготовка
Це простий рецепт приготування смачного торта з абрикосами з Шаронового каменю. Також актриса опублікувала детальне відео, в якому вона продемонструвала, як вона готує цей шикарний десерт.
Це сезон абрикосів! Ось кілька кроків, щоб зробити смачні apricot tarts. Ви можете поділитися з друзями. 35 хв час випічки? єва ангеліна Покажіть мій друг Леслі, що я люблю її? #як Ваше ім'я Любов
Останнє повідомлення від Sharon Stone (@sharonstone) на Червні 9, 2020 в 1:18pm PDT
Кількість інгредієнтів в цьому рецепті розрахована на 6 порцій. Коли ви отримаєте торт з духовки, залиште його, щоб трохи охолонути до подачі на стіл. До речі, можна випікати такий пиріг з персиками або сливами. Це так добре, як він хоче. Редактори «Site» разом з акторкою Шарон Камінь бажаю Вам приємний апетит!
Снуглінг у моїх звірах. С (?: @pricearana) - #StaySafe #JoeStone #BanditStone #SharonStone #family #StayHome
Пост поділений Sharon Stone (@sharonstone) 14 квітня 2020 в 8:34pm PDT
У будь-якому супермаркеті або ринку можна придбати літні гойдалки. Тепер час для підтримки вашого тіла свіжими овочами та стиглими фруктами. Нагрів, сонце, свіже повітря і вітаміни все, що потрібно відчувати себе щасливим.
74652879
Цей торт виготовлений дуже швидко. Як кажуть: поспішають - перемішують тісто, додають абрикос, один або два і все готово.
3610Р. 4200Р.
інгредієнти
- 160г пшеничного борошна
- 4 яйця
- 20г вершкове масло
- 200 г цукру
- 1 ч.л. розпушувача
- 300г абрикос
- 100г свіжої чорниці
Підготовка
- Ми готуємо найпростіші вироби і перевертаємо на духовку до 180 градусів. Потім беремо глибоку миску і розбиваємо яйця. Додайте щіпку солі і злегка збийте вінком.
- Додайте цукор в чашу і ретельно перемішайте все міксером або колясками. Потрібно бити до тих пір, поки маса зростає 3-4 рази.
- Ми змішуємо борошно з розпушувачем і просіяємо через сито. Заливаємо борошно в цукрову масу і акуратно перемішуємо шпателем. Необхідно заважати руху «знизу до вищезазначеного». Так перемішуємо все борошно.
- Візьміть форму, в якій ми запікаємо торт. Шарон Камінь використовує керамічну форму 26 см. Змастити форму вершковим маслом і посипати борошном - так звану «Французьку сорочку».
- Ретельно залийте тісто в форму. У промивних і сухих абрикосах знімаємо кістки і нарізаємо дрібними скибочками. Потім викласти абрикоси в спіралі і покласти торт в нагрітій духовці 40 хвилин. Також додайте свіжі чорниці за смаком. Варто дивитися торт, поки він запечений, і варити до «сухої палички».
Це простий рецепт приготування смачного торта з абрикосами з Шаронового каменю. Також актриса опублікувала детальне відео, в якому вона продемонструвала, як вона готує цей шикарний десерт.
Це сезон абрикосів! Ось кілька кроків, щоб зробити смачні apricot tarts. Ви можете поділитися з друзями. 35 хв час випічки? єва ангеліна Покажіть мій друг Леслі, що я люблю її? #як Ваше ім'я Любов
Останнє повідомлення від Sharon Stone (@sharonstone) на Червні 9, 2020 в 1:18pm PDT
Кількість інгредієнтів в цьому рецепті розрахована на 6 порцій. Коли ви отримаєте торт з духовки, залиште його, щоб трохи охолонути до подачі на стіл. До речі, можна випікати такий пиріг з персиками або сливами. Це так добре, як він хоче. Редактори «Site» разом з акторкою Шарон Камінь бажаю Вам приємний апетит!