Зірки, які з'їжджають один день і не скаржаться

Більшість експертів стверджують, що оптимальне харчування має бути різноманітним. Однак деякі знаменитості будують щоденне меню на основі мінімальної кількості продуктів. І сьогодні ми зібрали їх в одному місці.

Редакція "Сайт" Саме тому деякі знаменитості їсти однаково щодня. Може бути, що ключ до їх тонкості?

Якщо ви зрозуміли, щоб зробити повноцінну дієту, вам не потрібно багато продуктів. Головне, що білки, жири і вуглеводи присутні в раціоні в правильному співвідношенні. Експерти вважають, що однорідність раціону не погана. На жаль, голлівудські красуні, співаки та кішка зірок взяли увагу на цей факт.

Виявляється, що Вікторія Бекхем одночасно мала проблеми шкіри. Багато років тому я зустрів дерматолога, Harold Lancer. Він радий їсти лососем щодня. Я був здивований і запитав, «Всі дні?» Він відповідав без зцілення, «Так, кожен для сніданку, обіду та вечері. й

Багато дерматологів консультують своїх пацієнтів з проблемною шкірою, щоб включити лосось у своєму раціоні. Це допомагає ефективно вирішувати такі проблеми. І в раціоні Вікторія, лосось є постійним продуктом.

45718 км

Єва Менди Повернувшись до форми після вагітності Eva Mendes допоміг монотонному раціоні. Як правило, актриса починає свій день з розсипчастими яйцями, а на обід і вечерю віддає перевагу рису з рибою або квіноою і салатом.

«Я не втомився їсти те ж саме щодня, тому що я бачу їжу як паливо для тіла», - сказав він.

Але раціон молодшого Хадіду не можна назвати абсолютно здоровим. Одного разу вона поділилася картиною своєї їжі з її послідовниками. На тарілці були смажені сири і картопля з кетчупом. На фото: "Мій щоденний раціон." Модель не приховує свою любов до швидкого харчування.

За словами Белла, запорука її гарної фігури в спадковості і регулярного навчання. Однак, ми думаємо, що вона все одно маленька і не робить без дієт.

Постійний продукт в раціоні Fergie протягом 7 років є зеленою гладкою. Вона і чоловік п'є її щодня. Складається з хребта, капусти, селери, яблука, банана, груші. Співак каже, що це просто енергія в склі.

Мар'яна Щоб зберегти придатність, Мар'яна обережно моніторить дієту. На основі тільки двох продуктів: лосось і каперси. «Це дуже важко». Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви повинні знати мій раціон. й

Цікаво, що в раціоні практично всі красуні є лосось. І з хорошої причини. Червона риба є джерелом вітаміну D і B, білків і корисних мікроелементів. Якщо можливо, вам необхідно включити цей продукт в раціон. Якщо на щоденній основі (всі ми голлівудські зірки), то принаймні використовуйте його з часу.

Яка дієта здивує вас найбільш?