18
Швидкий рецепт піци без тесту
Я хочу щось задовольняти і сніданкиЧи втомилися яйця? Чудове рішення - швидка піца без тесту! Рецепт був викопаний на гіпсовій Галині, за яку вона дуже вдячна. Піца готується в сковороді, легко і без проблем.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Піца 13 хв. Якщо ви спробуєте випікати його один раз, ви завжди будете варити це!
р.
Швидка Піца без тестових інгредієнтів
Підготовка
І для того, щоб познайомитися з процесом приготування піци, я раджу дивитися відео красивих господині гіпси Галина.
Порада Для тих, хто дотримується швидкостей, вегетаріанців і просто любителів світла, але апетитні страви раджу дізнатися, як приготувати овочеву піцу. Це буде вашим улюбленим італійським блюдом!
Швидке приготування піци без тіста - справжня танка для будь-якої робочої жінки. Не потрібно витрачати час на приготування тесту, начинка проста і доступна. Навіть духовка не потрібно ввімкнути: все вариться в каструлі, краса!
До речі, начинка може бути вашим смаком! Наприклад, мені подобається додати гриби і маслини до піци. Які інгредієнти у вас є? піца Більшість всіх?
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Піца 13 хв. Якщо ви спробуєте випікати його один раз, ви завжди будете варити це!
р.
Швидка Піца без тестових інгредієнтів
- 200г лофа
- 1 помідор
- 200г ковбаса
- 120г сир
- 6 яйця
- 5 ст.л. рослинної олії
- сіль, перець, зелень за смаком
Підготовка
- Виріжте ковбасу в випадкових шматочках. Краще більше. Паралельно з ріжучою ковбасою заливаємо рослинне масло на сковороді і встановлюємо його на середню вогонь, щоб зігріти. Куб помідорів.
- На нагрітій сковороді залити скибочку і обсмажити на 3 хвилини, періодично помішуючи.
- Вирізати хліб у великих кубиках. Надішліть хліб кубиками до сковороди. Посмажити хліб ще 2 хвилини. Переверніть всі яйця в окрему ємність. Продам його і за смаком. Хіт його з виделкою.
- Додайте томат до сковороди, а потім залийте його яйцями. Додайте інгредієнти краб на 1-2 хвилини, а потім покрийте все кришкою і знизіть вогонь. р.
- П'яти піци під кришкою протягом 6 хвилин. Сир натрію на тертці, додати в піцу і продовжити обсмажити під кришкою протягом 2-3 хвилин.
- Готова піца посипана нарізана Дилер-парслій Вирізати піцу на скибочки і ласощі вашої сім'ї. Бодибилдерши!
І для того, щоб познайомитися з процесом приготування піци, я раджу дивитися відео красивих господині гіпси Галина.
Порада Для тих, хто дотримується швидкостей, вегетаріанців і просто любителів світла, але апетитні страви раджу дізнатися, як приготувати овочеву піцу. Це буде вашим улюбленим італійським блюдом!
Швидке приготування піци без тіста - справжня танка для будь-якої робочої жінки. Не потрібно витрачати час на приготування тесту, начинка проста і доступна. Навіть духовка не потрібно ввімкнути: все вариться в каструлі, краса!
До речі, начинка може бути вашим смаком! Наприклад, мені подобається додати гриби і маслини до піци. Які інгредієнти у вас є? піца Більшість всіх?