Швидкий рецепт піци без тесту

Я хочу щось задовольняти і сніданкиЧи втомилися яйця? Чудове рішення - швидка піца без тесту! Рецепт був викопаний на гіпсовій Галині, за яку вона дуже вдячна. Піца готується в сковороді, легко і без проблем.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Піца 13 хв. Якщо ви спробуєте випікати його один раз, ви завжди будете варити це!

р.

Швидка Піца без тестових інгредієнтів
  • 200г лофа
  • 1 помідор
  • 200г ковбаса
  • 120г сир
  • 6 яйця
  • 5 ст.л. рослинної олії
  • сіль, перець, зелень за смаком

Підготовка
  1. Виріжте ковбасу в випадкових шматочках. Краще більше. Паралельно з ріжучою ковбасою заливаємо рослинне масло на сковороді і встановлюємо його на середню вогонь, щоб зігріти. Куб помідорів.

2. На нагрітій сковороді залити скибочку і обсмажити на 3 хвилини, періодично помішуючи.

3. Вирізати хліб у великих кубиках. Надішліть хліб кубиками до сковороди. Посмажити хліб ще 2 хвилини. Переверніть всі яйця в окрему ємність. Продам його і за смаком. Хіт його з виделкою.

4. Додайте томат до сковороди, а потім залийте його яйцями. Додайте інгредієнти краб на 1-2 хвилини, а потім покрийте все кришкою і знизіть вогонь. р.

5. П'яти піци під кришкою протягом 6 хвилин. Сир натрію на тертці, додати в піцу і продовжити обсмажити під кришкою протягом 2-3 хвилин.

6. Готова піца посипана нарізана Дилер-парслій Вирізати піцу на скибочки і ласощі вашої сім'ї. Бодибилдерши!

І для того, щоб познайомитися з процесом приготування піци, я раджу дивитися відео красивих господині гіпси Галина.

Порада Для тих, хто дотримується швидкостей, вегетаріанців і просто любителів світла, але апетитні страви раджу дізнатися, як приготувати овочеву піцу. Це буде вашим улюбленим італійським блюдом!

Швидке приготування піци без тіста - справжня танка для будь-якої робочої жінки. Не потрібно витрачати час на приготування тесту, начинка проста і доступна. Навіть духовка не потрібно ввімкнути: все вариться в каструлі, краса!

До речі, начинка може бути вашим смаком! Наприклад, мені подобається додати гриби і маслини до піци. Які інгредієнти у вас є? піца Більшість всіх?