Як розгладити гострі кути при спілкуванні з родичами

Забавно, коли батьки побажають щастя молодят в будь-який спосіб, і після того, як вони перетворюються в головний біль для них. І навіть найкраща мама-в-завдяки вважає, що його обов'язок несвідомо допитливо в справах молодого сім'ї до дочка Вона отримала досвід і вчив життя. По суті, такий нездоровий zeal не приносить користь нікому.

«Для сестер-в-правових життів в сільській місцевості, але вони регулярно розглядають його обов’язки: вони приходять майже на тиждень». Але ці візити є справжнім випробуванням для мене, скаржиться Світлана.

«Чисто в тому, що мій мама-в-одному – це прямий чоловік. Що приходить до розуму. вона хоче. Вона явно не відхиляє відтак. Ви можете відкрити холодильник і перевірити, які продукти харчування доступні і які немає. Або ж, можливо, візьміть тканину і починайте миття підлоги перед усім, якщо ви думаєте, що це недостатньо чисто. Я не знаю, що це зробити. й

«Мої батьки були проти цього шлюбу. Вони запевняють мене, що Максим і я з різних світів. Він походить від простої сім'ї села. Я приїжджає з сім’ї заможних інтелігентів. Це дозволить нам жити нормально в майбутньому. Але весілля відбулося. Мама і Дад приймав свій вибір і навіть дав нам квартиру.

«Максимові батьки бідні люди. Але вони завжди говорять про те, що на їх думку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. В першу чергу, моя мама відродила її слова. Потім вони зберігають, що зв'язок до мінімуму. й

«Максим і я був разом протягом року і очікує малюка. Він чудовий чоловік, разом з батьками. Вони побачають його як сина, допомогло його роботі, давав йому машину. І хоча він нічого не мав, але освіта, сьогодні ми стояти міцно на ногах. Для цього мій мама і тато дуже вдячні. й

57015625р.

Але якщо Максим приймав і любив наші цінності, поводиться з стриманістю і розумом, то його батьки не можуть перенапружуватися. І хоча мій мама-в-право не погана жінка, і мої друзі навіть заздрити мене, чим більше я знаю її, тим більше вона мене нулю.

«Я підготував себе ментально для кожного прибуття. Я викручую, що вона викине наступного разу. Так, минулого тижня вона сказала перед усім, що я отримав краще. Чудовий. Чи є це океї, що я носила її онука?

«Що не дивно, що нічого неправильного і не влаштовує скандали, але все важче перенести її. Я тільки поговорю про своє для Максима. Поповнено щоденними дзвінками, які я просто не хочу витрачати час на відходи. й

І нещодавно мама-в-право сказав, що після народження онука вони збираються переїхати до міста. Щоб побачити дитину частіше. Я не можу стояти, якщо я бачу його щодня, - сказав Світлана.

Важко сказати, хто правий. З одного боку, не буде щасливим, коли її мама заважають у справах сім'ї. Але також розуміє бажання батьків бути близьким до сімейства тільки сина. Вони не можуть розуміти, наскільки важко це для дочки-в-завдання, щоб впоратися з підвищеною увагою.

Можливо, без відвертого і спокійного діалогу ці відмінності не будуть вирішені, і тому нам необхідно швидко сидіти на неслухняному столі. Якщо немає. Побудувати відносини заразВін буде гірше за роки.