Які страви полуниці можуть здивувати насиченими гостями

Якщо перший тиждень полуниця Мисливські ягоди так само, як і ви вже хочете сортувати. Сьогодні видання. "Сайт" Про полуничний посуд, який може здивувати домашніх і гостей.

Особливо сподобалося ягідний суп. Сьогодні я збираю додому це солодке лікування!

Полуничний посуд

Я починаю з коханим морозивом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Суп з полуниці! #стравочевий суп#страпон#секс машини#мастурбиране#пушене

A post shared by @ nio.7775 на Гру 8, 2019 в 2:49am PST

інгредієнти
  • 150г полуниці
  • 50мл червоного вина або лікера
  • 30г цукру
  • 35г води
  • 50г ванільний морозиво
  • пердят

Це гаряча? Уявіть для другого, як відро соковитого свіжого? Ми перетворюємо полуницю в пюре, додаємо кульку смачної начинки і «сезон» все це зі склом? tequila ... і змішувати! Уявіть собі? Немає, ви не знаєте ...? ___ #montana #montanasaloon #steakhouse #steakhouse #sanktpeterburg #spb #peter #restaurant #деттоеацпб #food #montanaspb #steakhousespb #restaurant #страв'язниця #страв'язниця #страв'язниця

Пост спільного? МОНТАНА РОБОТА? стейк будинок? (@montanasaloon) на Липень 16, 2018 в 9:09am PDT

Підготовка
  1. Вимийте полуницю і наріжте їх на невеликі шматочки.
  2. У горщику з товстим дном залити червоне вино і лікер, додати цукор. Стирайте і потім додайте полуницю.
  3. Додайте воду і тушки до майбутнього супу на середньому вогні 7 хвилин. Прикрасьте м'ятою.
  4. Цей суп може подавати тепло або холодно. Для холодної порції дайте суп охолонути, потім збити його блендером і додати морозиво.

Салат з полуницею і руколою, світлом, незвичайним. Ваша фігура не постраждає від такого салату! До речі, я часто використовую цю станцію для інших. літній салатй

Салат з полуниці і сир фета 50г Рукакола 100г полуниці 100г Фета Сирий Кріплення горіхів: 4 ст. оливкової олії 1 ст. л. лимонного соку 1 ч.л. рідкого меду Вся суміш для однорідності. #азиатски масаж#еякулация #preparedimdom#recipe #азиатски масаж#изпразване#мастурбиране

(@julia.gritsuk) 22 червня 2020 в 5:24am PDT

Салатні інгредієнти
  • 50г арубу
  • 100г полуниці
  • 30г тостованих горіхів
  • 100г сир фета

Заправка інгредієнтів
  • 4 ст. оливкової олії
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 0,5-1 ст. л рідкого меду
  • сіль

Ви любите салати? Що таке улюблений ??? Мій авокадо і сьогодні я ділитися з вами рецепт для цього смачного салату? через те, що я додав полуницю як прикраса, салат придбав кислий і солодкий смак і аромат ??? Ми повинні: Авокадо? Томат? Руккола? Сир Фета? Огірки? Полуниця? Бальзамічний оцет? Оливкова олія? #salads #salad #salatsavocado #salatsrukkola #salatspomidores #salatshogurts #salatskogurts #recipes #delicious #lunch #dinner #precepts #pper #paper

Пост поділений колекції простих рецептів? (@mcookiing) 21 червня 2020 р. о 12:30

Підготовка
  1. Вимийте полуницю і виріжте їх по колах, висушіть горіхи на 5 хвилин в духовці.
  2. Кубик сиру, промиваємо арубу і нарізаємо навпіл при необхідності.
  3. Для приготування заправки змішайте оливкову олію з медом і лимонним соком.
  4. Змішайте всі інгредієнти, а потім залийте їх. Додати сіль за смаком і перемішати.

Цей оцет ідеально підходить для заправки фруктів і овочів. Він хороший. шемале І смак!

Ягідний оцет? Домашній ягідний оцет - ароматний і запах свіжої ягоди. На його основі можна зробити заправки для салатів, змішуючи оливковою олією. У косметиці оцет використовується для зміцнення волосся і в якості тоніки для обличчя. В якості полоскання волосся оцет є джерелом корисних мікроелементів, вітамінів і мінералів. В якості кислоти відмінно розгладжує, закриває шви, робить волосся більш міцними і блискучими. Подарує волоссю блиск подяки органічним кислотам в складі. Усуває конфузію і полегшує розчісування. Він пом'якшує воду і запобігає засобам солей від застібки на волоссі, роблячи їх тьмяними. Усуває лупи і свербіж. Він зберігає колір фарбованого волосся. Натуральний оцет універсальний і підходить для всіх типів волосся. Як використовувати: Змішувати оцет з рівною кількістю води. Для підвищення ефекту краще змішати з мінеральною водою, настій трав, зеленого чаю або гідролату. Після миття з шампунем змийте волосся підготовленою настійкою, масажуйте шкіру голови і висушіть волосся в якості звичайного. Рецепт червоної смородини оцту #soulbathroom_сезони › Вся осінь попереду, тому можна зробити оцет з каліни, шипшини, журавлини, lingonberry?

Пост поділений натуральним милом і косметикою (@soulbathroom) на Sep 6, 2019 в 1:26am PDT

інгредієнти
  • 500г полуниці
  • 0,5 л білого винного оцту

Первинний оцет. Три банки червоної смородини, малини, шавлія. Жовта баночка має груші, обліпихи і шавлія. Все було зроблено за рецептом Катя @seldonenko, тільки замість того, щоб кинути кладуть скоринки калібородського хліба. Натуральний оцет леді можна використовувати для маринадів, заправок для салатів, маринування м'яса і риби, при підготовці майонезу... День. Відлік. Процес приготування оцту за рецептом Катя дивиться хештега myvinegarrr. #домашній оцет #фруктовий оцет #редкурент #pear #buckthorn #sage

A post shared by Elena Luchina (@lena_luchina) на Sep 6, 2017 в 7:25am PDT

Підготовка
  1. Полуниця вимити, дрібно нарізати навпіл, великий - можна в 4 частини.
  2. Покладіть полуницю в велику баночку з викруткою кришкою і залийте винним оцтом. Закрийте кришку щільно, залиште на 14-17 днів у добре освітленому місці.
  3. Готовий ягідний оцет процідити і залити в красиву пляшку. У прохолодному місці оцет можна зберігати до 4 місяців.

Маршмеллоу Це ніжний, смачний і аромат Не тільки діти, але і дорослі!

Домашнього приготування зефіру шип? дуже простий Вам буде потрібно: 10 грам желатину 60 мл води для сиропу: 200 грам цукру 60 мл води додатково: 1 ст.л. рослинного масла 1 ст.л. кукурудзи крохмалю 1 ст.л. цукрового барвника (за бажанням) 1. Залити желатин холодною водою і залишити на набряк протягом 20 хвилин. 2.Мікс цукру і води, покласти на середню вогонь, постійно перемішати, як тільки з'являються перші бульбашки - видаліть з печі. 3.Слугування желатину в водяній бані (вода не повинна доторкнутися до контейнера з желатином, тільки парою). 4. Трохи збити желатин, залити сироп до нього і продовжити збивати до утворення білої густої в'язкої маси. Додати барвник, якщо ви хочете. 5.Перемістити пластину / форму з харчовою плівкою, змащувати маслом, перекласти масу і накрити нею плівкою змастити маслом зверху. Залиште на 3-4 години до повного замерзання (Я кладу його в холодильник). 6.Залийте поверхню сумішшю крохмалю і цукровою пудрою, згорніть зефір, наріжте на шматочки. Детальніше в поточній "маршмеллоуї" Насолоджуйтесь т?.. #marshmallow #marshmallowrecept #marshmallow #zephyrcept #soft marshmallow #light пустеля

(@dashatweet) 18.06.2020 в 9:13am PDT

інгредієнти
  • 200 г полуниці
  • 150-170г цукровий порошок
  • 0,5 лимона
  • 15г желатин
  • рослинно-масляний

Оцініть рецепт з 1-10 або просто будь-який смайл? Я знаю, що ви бачите мої відео. Дуже просто готувати і спробувати, дітям сказали, таст'є, ніж купили. 10 років тому я зробив мій перший мастичний торт. І я пам'ятаю, щоб піти навколо десятків магазинів, щоб знайти ці зефіри. Я не знаю, що це було, але я знав, що це для моєї мети. Просто розтопіть їх в мікрохвильовці, додайте цукрову пудру до потрібної консистенції і мастику готовий? Що потрібно: желатин - 20 г? вода - 100 мл ? цукор - 400 г? вода - 100 г? сіль - щіпка? ванільний цукор - 8 г ? барвник на 1-2 краплі? кукурудзяний крохмаль - 2 ст. цукру порошок - 2 ст.л. При нагріванні желатину в водяній бані вода не повинна доторкнутися до ємності з желатином. У вас є хороший апетит, кожен!? Ви коли-небудь спробували зефір на ставці? Як це? До речі, може зефір легко засвоюється в домашніх умовах над тостером?

Пост поділений Dmitri Cooking красиво? (@zmievskie) 28 жовтня 2019 в 9:39am PDT

Підготовка
  1. Піднос з боками покривається пергаментом, змащується рослинною олією.
  2. Вичавити лимонний сік.
  3. Промийте полуницю, а потім збийте блендер разом з лимонним соком і 150 грам цукрового піску. Залийте масу в горщик з товстим дном.
  4. Заварити масу на невеликому вогні, помішуючи. Додати желатин за 3 хвилини. Прохолодити його, перемішати його до м'яких вершин. Під час збивання маса повинна збільшити обсяг і яскравість.
  5. Передача готової маси в форму, рівень і залишити при кімнатній температурі на добу, без покриття.
  6. Посипати цукровою пудрою на плоскій поверхні, перетворювати заморожену масу. Наріжте шар квадратами, при цьому після кожного надрізу промийте і протріть ніж.
  7. Помістіть квадрати зефіру в цукровому пудрі. Зберігати цукерки в герметичній упаковці.

Пропоную ознайомитися з інструкціями приготування полуниці з медом. Ця страва - гордість французької кухні!

Це унікальний поєднання свіжої соковитої полуниці, ароматного м'яти і ніжного сирого крему ию Не дозволяв фотографу проходити шедевр незрівнянних сендвічів. Але завдяки мобільній обробці. Чи можна досягти прийнятного результату за хвилину?

Опубліковано Foto • Стиль життя • Моменти (@yuliya_dukhova) 14.06.2020 в 10:15pm PDT

Ці полуниці оцінять майже кожен, хто приходить до дому. Навіть критичний гість попросить рецепта.

Що таке? полуниця Що ви і ваша сім'я? Поділіться фотографіями вашого полуниці з нами в коментарях!