Чому немає місця для ревнощів у щасливій родині

Коли ви падаєте в любові з кимось і плануєте провести решту вашого життя з ними, ваша уява фарбує ідеальне зображення. Сім'я, діти, затишний будинок і люблячий чоловік, який буде підтримувати всі витрати. Не про що сниться жінка? Необхідно розуміти, що сильні здорові відносини будуються на взаєморозуміння, підтримка двох люблячих людей, і немає місця для ревнощів у щасливій сім'ї. Ялому в відносинах кладе жирову точку.

Звичайно, багато суб'єктивних думок про те, чи можна ревнощувати кохану людину і за яких обставин, адже часто все залежить від характеру. Є історії, які роблять кров холодом. І ці оповідання не про справжню любов, а про людей, які з якихось причин розглянуть свою дружину. Редакція "Сайт" Історія жінки, яка була в складній ситуації.

р.

Наші стосунки розвивалися швидко і красиво: пропозиція, весілля, медомон. Після народження сина, все змінилося. Чоловік почав проповідувати мене, не вистачає грошей на все, постійно поганий настрій і регулярні карелі.

р.

Він почав пити, зникнути ввечері, з дитиною не допоміг. Ми були як правими, так і неправильними. Через два роки я поставив сина в дитячий садок і пішов на роботу. Не вдалося зробити відносини краще. Ми шукали причини, щоб довше залишитися на роботі.

Одного разу я зустрілася з однокласником, який назвав мене в кафе. Моя мама підбирала дитину з дитячого садка, щоб я сказав так. У нас була чашка кави, однокласник попросила номер телефону, і ми сказали: Наступного дня надійшло повідомлення, «Дякуй за вечір», і ми мали дійсно гарну розмову з серцем.

доб.

Кілька днів після того, як в кафе запрошував однокласник, я відмовився. Після того, як він назвав і запросив мене знову в зручний час. Я не відмовив. Це був кінець історії, але чоловік почав перевірити телефон і знайшов текст від однокласника. Я не бачив нічого особливого в тексті, тому я не видали його.

499 р.

З наступного дня мені довелося приховати синці під моїми темними келихами. Я не знаю про це, і де він прийшов? Він прийшов до мене після роботи і взяв мене додому. І наступного дня він дав мені величезний букет квітів і зробив шлюбну пропозицію.

Вранці я мав попросити в день від роботи, але режисер побачив, як нервовий я був і запропонував їздити додому. Я не можу стояти бджіл мого чоловіка і вирішив прийняти мої речі і йти до батьків. Так як режисер дав мені прогулянку, мій чоловік не зламував і нехай ми йдемо додому, і пішов він.

Коли я захопив мій мішок, я бачив всі мої речі нарізані на шматки. Фотографії торрен, улюблені речі розбиті. Я кинувся в сльози, сидячи на підлозі... Чому це робити?

Через тиждень з батьками до нього запрошують однокласник. Ми живемо щасливо і мирно протягом багатьох років. Ми розлучили наш вибух, і ми спокійно підписали однокласник. Моє син має брата, але обидва діти люблять і люблять мій поточний чоловік. й

р.

Важко вивести чіткі висновки з цієї історії. Можливо, ситуація з однокласником була точною точкою у відносинах між жінкою і чоловіком. Зрозуміло подумати, що чим більше вона повинна страждати і підняти дитину в нещастяній родині.

Всі люди різні, але якщо в сім'ї мова йде про напад, потрібно знайти сили для частини з цією особою. І добре, якщо є друзі і родичі, які допоможуть впоратися з усіма труднощіми. Багато з них бояться і бояться протягом багатьох років. Не можна прогнозувати, що буде з ним протягом декількох років. Коли мова йде про сім'ю, важливо бути впевненим у вашому партнерові. Тільки після того, як ви будете їхати рукою в життя і впоратися з будь-якими проблемами життя.