Як мити сімейний кристал для блиску без зайвих зусиль

З трепідацією в серці я пам'ятаю кожен сімейний відпочинок. Бабця ретельно вийняти сімейний кристал і потерти все для блиску. І Бог забороне будь-який з дітей буде грати біля бортової дошки - напевно залишаться без десерту! Тепер бабуся. кришталево Він прикрасить інтер'єр квартири. Але я не тільки захоплюю його, але часто його використовують для його призначення.

Щоб зберегти старий кристал як новий, я слідкую за перевіреною порадою мого улюбленого баня. Навіть брудний. кришталево Вона буде сяйво і почне шіммери на сонці з усіма кольорами веселки. Все, що вам потрібно вже на кухні. Я гадаю!

Види забруднюючих речовин Як мити сімейний кристал для блиску без зайвих зусиль

Кришталеві страви досить цікаві в догляді. Все через різні брудніякі накопичуються на поверхні ваза, склянок і пластин. Наприклад, через тверду воду на дні вази може з'явитися білий наліт. І просте полоскання в цьому випадку не допоможе. Якщо вчасно не змінити воду, то збережете покриття зеленого кольору. І назовні вази часто накопичується жирний пил. Цей бруд є найбільш важко впоратися з, оскільки він забивається в всі важкодоступні місця.

Методи очищення
  1. Білий рейдер легко мити звичайним оцтомй Для цього необхідно підготувати розчин. Спочатку розвести 1 ст.л. л. продукт в 1 л води. По-друге, поставте рідину в вазу і почекайте кілька хвилин. Потім очищаємо внутрішню вазу губкою середньої жорсткості. Після цього обов'язково промийте кристал під проточною водою і насолоджуйтеся блискучим результатом. 790200, Україна

2. Чистка розчину можна приготувати по-різному. Це допоможе вам з улюбленою картоплею. Отже, відварити картоплю до готовності, потім охолодити воду, в якій її відварити. Про нас чіпси 25 до 30 хвилин. Після цього промийте кристал під проточною водою, пров'язуючи його м'якою губкою зсередини. Війна! Як мити сімейний кристал для блиску без зайвих зусиль

3. З неприємним зеленим покриттям впорається. сода для випічкий Спочатку додайте трохи порошку в вазу і залийте воду. По-друге, покрийте отвір страв з деякою кришкою і планшетом, а потім добре промийте кристал, щоб вода не витікає. Решта соди і бруду промивається розчином оцту, який я згадав вище. Як мити сімейний кристал для блиску без зайвих зусиль

4. Вишукані малюнки для ажурних робіт є основною особливістю кристалічних страв. Щоб очистити їх від блиску, потрібно Вікна-мийкай Просто замочіть його в чистому м'якому полотні і загорніть посуд в ній. Після 4 годин зніміть тканину і видаліть замочений брудний наліт. Для цього вам знадобиться м'яка губка або щітка. Після миття кристала під проточною водою. Як мити сімейний кристал для блиску без зайвих зусиль

5. Кришталеві страви з позолотою і малюнками вимагають особливого догляду. При цьому не підходять різні миючі засоби. Але звичайна допоможе. аміакуй Для цього розвести 1 ст. л. речовина в 1 л теплої води і промити вазу в отриману рідину. Потім промийте кристал під проточною водою і протріть сухим. Як мити сімейний кристал для блиску без зайвих зусиль Р

Пам'ятайте, що кришталеві страви необхідно мити при +35-36 градусів Цельсійй В іншому випадку кристал може зламатися або стати відхилений. Після миття необхідно протерти посуд м'якою тканиною. У відео нижче ви зможете побачити процес очищення більш детально. Після того, як все, що може бути краще, ніж чітка і детальна інструкція?

Як видно, чищення кристала до блиску було дуже простим. Я впевнений, що ви не прихуєте його в шафах більше і даємо вази і окуляри нове життя. Ви не хочете продати розкішну мінливість. Крім того, Кришталеве програмне забезпечення може додати дотик антикварного шику в інтер'єрй Як це?