Чому стяжки часнику в вузлик

Сьогодні ми розповімо про вирощування часнику. Коли зав'язати часникЧому це, як збільшити врожайність і так далі. Все це дуже актуально, тому що, як ви пам'ятаєте, взимку ціни на цю корисну трав'янисту рослину досягають висоти розуму.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Гарні руки! Це відмінне доповнення до зимових супів, спекотних і нічого. Все просто і смачно? #акулісні пагони #агарлік #резеререканазим #резерватив #резерватив #чарівний #покритий #харчування #foodblog #fotofood #garlic

Alyonka (@happy_housдружина) 30.06.2020 в 12:04am PDT

І для здоров'я часнику дійсно корисний. А якщо ви шукаєте які рецепти з часником на "Сайт"Ми гарантуємо, що Вам точно сподобається.

Отже, важливість і переваги часнику важко перебільшити. Використовується для ароматизатор харчування, ароматЯк Медицина-рослиний Японка, наприклад, не переносить запаху свіжого часнику, вони просто проковтають його цілими зубцями і відразу промивають молоком. Всі необхідні вітаміни.

Останнім десятиліттям червня є вирішальний момент вирощування часнику. Дуже скоро - на більшості, в місяць або навіть раніше, ми зберемо. Тепер існує ще раз і можливість впливати на якість кореневих культур, особливо, і даний момент вигідний: просто наприкінці червня – початку липня часник «будує» своє тіло і замість збільшення надземної частини рослини починає накопичуватися харчування в коренеплодах. Щоб зробити урожай щасливим, і після тривалого і вдалого зберігання, не забудьте про правила догляду за культурою в кінці червня - на початку липня. Вони не так складні: розпушування, припинення поливу через два тижні до перекопування, а обов'язкове видалення стрілок при досягненні 10-15 см. В іншому випадку вони відбирають багато сил від часнику. Остання годівля з добривами фосфору або золи. Щоб зв'язати вузли до дна або ні - справа для кожного особисто. За перший раз в цьому році я вирішив побачити, чи буде часник. Часникові стріли - це окрема історія...супи, салати, смаження, заморожування, замазка... це, де творчість для всіх смаків? #азиатски масаж#мастурбиране#ohmibosan#мастурбиране

Пост поділений садом, садівником. (@selo__news) 30.06.2020 в 1:23pm PDT

Щоб збільшити урожай часнику, досвідчені садівники приходять на різні види хитрощів. Одне з них - затирання листя часнику приблизно тиждень до очищення урожай. Якщо ви попросите фермера, чому це необхідно, в більшості випадків у відповідь ми чуємо, що великопаранти це зробили, і він робить те ж саме.

Зростання і формування надземних і підземних частин рослин відбувається одночасно. Навколо середини літа більшість кореневих овочів мають левову частку поживних речовин, що йдуть в корінь. У часникі цей процес набагато пізніше, тому вам доведеться вручну діяти на його листках.

На другий рік поспіль я намагаюся спробувати себе в ролі агронома) (дозволено, що ще має той же хобі ??? хто може сказати вам, що краще зробити часник на виході? (на рік чітко вирушив неправильно)) (dacha#garden#garlic#Я люблю завод).

Пост спільний зханчиком (@zhanchik.1983) 30.06.2020 в 11:55am PDT

Зав'язуючи листя і пір'я часнику в вузлик, ми викликаємо стрес на надземну частину і таким чином перенаправляємо поживні речовини в цибулину, яка підземелля. Не можна відірвати листя, тому що вся рослина може загинути. Але для того, щоб вона розвивалася як людина потребує, досить в нашій владі.

? Всі стрілки від часнику? Зимовий часник не потребує їх у всьому, ми подбаємо про нижню частину, не квітучий квітка. Зніміть стрілки, коли вони досягають 10-15 см, щоб видалити їх, і вони ніколи не зростали. Якщо ви залишаєте стріли, то часник буде переходити в колір і буде витрачати всю його енергію на верхню частину, і нам важливо виростити велику голову. Я залишаю кілька стрілок, а потім можна сказати, коли час занурення врожаю. Як тільки стріли розтягують і квітучі відкривають, також називають бульбами, час викопати. Більше булочок залишають на оновлення часнику, їх можна заготовити, висихати восени того ж року і наступного року зуб з'явиться з них і залишити його для вирощування ще на рік і тільки через два роки після посадки ви отримаєте оновлений повний урожай? Тепер важливо для зменшення поливу, або досить не потрібно взагалі, тому що є збільшенням голови часнику, з сирим грунтом, додаткові всмоктування коренів збільшиться або може бути обертом голови, яку не потрібно взагалі. Зібрані стріли також можуть використовуватися в їжі, але тільки молоді люди, які консервують, хтось робить часникову пасту або просто обсмажити з яйцями перед кип'ятінням їх о.. #азиатски масаж#мастурбиране#мечтаещи

Повідомлення від @ zdorova_yuliya 30.06.2020 в 2:24pm PDT

Крім того, за в'язанням листя можна прискорити зростання цибулини, таким чином скоригуючи дату збору часнику. Що таке, якщо ви не можете піти в сад пізніше, просто зв'яжіть листя і урожай в зручний для вас час. При літнього бізнесу не дає часу на відпочинок.

Коли зав'язувати часник і як зробити це краще листя часнику можна зав'язати кілька тижнів після видалення закручування стрілки, 5-7 днів до збору врожаю. Стрічка, до речі, краще не відірвати, але акуратно вирізати, відступаючи 3-5 сантиметрів від верхнього листа. Пара пагонів краще залишити.й Вони корисні для насіння і як «бекон» для очищення часнику. Як тільки стрілка випрямляє, зав'язуємо листя. Це тиждень або так - збирають урожай.

Рокамбол? Я отримав 3 цибулини з нагоди. Виживання окремо. Це третій рік. Чи є мій здогад? #азиатски масаж#чатене#мачкане

(@irina.rosinska) на Липень 1, 2020 в 10:25am PDT

Верхні листки часнику підходять для зав'язки. Якщо вони занадто великі, можна зробити пару вузликів. Не зав'язуйте їх занадто щільно. Немає великодніх! В іншому випадку можна пошкодити рослину, а перед захворюванням не далеко. Деякі садівники в'яжуть цілу «кіптяву» сучків. Але це суперфлюзивний і займе ваш час.

часникові стріли відрізають, але ми не відкидаємо їх, але перетворимо їх в корисні предмети для столу. #garden #garden #dash #garlic #garlic #garden #coutry #countryhouse #stilllife #garlicky #photography

(@helga_rhinestone) на Липень 1, 2020 в 3:38am PDT

Вже кілька років необхідно оновити матеріал насіння. У цьому випадку не можна зав'язати листя! Залиште кілька особливо великих рослин на клумбі і дайте своїм пагонам повністю розвиватися. І наступного року спокійно виростити зимий часник з отриманого повітря «бульки».

Приблизно 20 днів до збору врожаю, зупинка поливу часнику. Так смак зубів буде більш насиченим. Якщо погода гаряча, нехай буде 15 днів.

Я припинив дачу сьогодні. Цей ніжний часник росте на власній, в кущах, як він любить. Я не копую, я просто витягніть найгустіші стебла, коли мені потрібно, і ОК. Я люблю цей підхід, тому що я не садівник! #гарлік #dash #гарден

Пост поділився Ksenia Shpakova Tasty (@eniatasty) на Липень 1, 2020 в 4:26am PDT

При цьому слід видалити шар мульчі (за наявності) Це допоможе землі краще сушити, а цибулини стають сильнішими і важче.

Я все ще, що фотограф, звичайно. Але це не точка. Цього року, завдяки сусідам, несамовита бабуся з ринку і скромна 20 штук часнику, сім'я забезпечена вітамінами. Гарні руки !!! Вони повинні бути всі зроблені цього року. У них багато вітамінів. Так ми прокручуємо і заморожуємо, дякуємо вам @eka_kam78 і @leonoramayorova за порадами, змариновані рецептом @best_gryadka. Дуже дякую. Не хворі! Все здоров'я!!! #гарлик #vitaminspot #summer2020

A post shared by Kat Zaitseva (@dgebay) на Липень 1, 2020 в 7:42am PDT

Використовуйте тільки кращий матеріал насіння. Навіть якщо ви повністю дотримуватися всіх умов і висаджувати часник на найбільш родючих землях, але посадковий матеріал не буде високої якості, ви зберете середню культуру.

Незважаючи на те, що часник є рослиною дуже необхідною і корисною і вважається відносно напруженою, потрібно працювати важко зібрати хороший урожай. Створіть хороші умови для неї, використовуйте кращий матеріал насіння, зробіть яєчники і підгодівлі. Тільки після того, як ви зможете зібрати багату і якісну культуру. І якщо щось незрозуміло, ми розповімо вам. З нами. "Сайт"й