Чому я не обсмажити печінку і варити її без борошна

П'ятниця, я приходжу додому від роботи, їсти тітка, і від моєї дружини на столі. «Я назвав тебе, але телефон вимкнено. Я взяв маленькі і пішов до моєї мами, і є печінка в холодильнику. Коли ви отримаєте там, зателефонуйте мені, що робити. Привіт, будь ласка! Я не знаю, але тепер я повинен вчитися. Як приготувати печінку з цибулеюй Все правильно, я зв'язаю тебе. Не пропустіть!

Не чекав. Я тепер їсть з другом, дружиною "Сайт" Він працює, дайте йому сказати всю країну зараз, як годувати голодний чоловік швидко і так, щоб він не скручував там каструлі. У будь-якому випадку, напишіть його вниз.

Як приготувати печінку з цибулею Інгредієнти
  • 500г печінка (Я мав курку)
  • 1 велика цибулина
  • сіль і перець

Приготування печінки з цибулею
  1. Як сказана моя дружина, ви можете взяти будь-яку печінку, але так як я не люблю всіх, вона взяла курку. В цілому, так як його потрібно промити і нарізати приблизно рівні скибочки. Зніміть цибулю і виріжте їх з півкілець. Я просто отримав. Чому я не обсмажити печінку і варити її без борошна

2. Візьміть зручну форму для випічки і покрийте її фольгою, зробіть її як чаша, складіть печінку в неї, кидаємо цибулю зверху, подаруйте сіль і перець. Я трохи перемішував. Чому я не обсмажити печінку і варити її без борошна р.

3. Хочу сказати, що перед тим як почати робити все це, потрібно включити духовку і нагріти її до 180 градусів. Якщо у вас є всі змішані вгору, закрийте краї фольги і зробіть її запеченими. Куряча печінка вариться протягом двадцяти хвилин, свиняча або яловичина близько сорока хвилин. Ви можете їсти! Чому я не обсмажити печінку і варити її без борошна

Редакційна порада не повинна бути додана тут. Припустимо, що якщо ви хлопець, коли ви кладете печінку в духовці, переконайтеся, що ви нагадуєте нагадування. Ви знаєте, що відбувається. Я люблю цей рецепт так багато, я роблю його дуже часто. Чому? Не обов'язково мити посуд. З'їжджайте, налаштуйте для брухту, і радійте в житті, поки ваша дружина висить її матір'ю. Про нас

Що це? У нас є рецепт, який складний. Як приготувати печінку з цибулеюАле додайте беконом і спеції. Якщо ви освоювали перше, то ви можете легко впоратися з цим! Напишіть в коментарях, як ще можна приготувати печінку, але в той же час ми бажаємо вам приємного апетиту. Дякую за перебування з нами!