Чому прибрати перші огіркові яєчники без життя і сумнівів

Я почав вчитися вирощувати овочі, коли я був дитиною.

Поки інші дівчата грали з ляльками, я захоплюю світ садівників.

Але неважливо, наскільки важко я спробував оволодіти наукою вирощування овочів з раннього віку, ще й цілим букетом питань, які я не міг знайти відповідь на себе.

На допомогу і прийшли Валентини Степановни – великогабаритний шкільний друг, а час – наш сусід. (Для нас дуже цікаво, що збігається долі!)

З Бабця відійшов, Тітка Валя взяла мене під її крила. Я не можу подякувати Вам.

Все почалося з простого питання: Як видалити? лосини? ? ?

Радість появи перших пагонів і яєчників не можна порівняти з чим завгодно! Я себе, як я дізнався, що вони повинні бути видалені, я не хочу вірити, Тітка Валя згадав її першу посадку огірків посміхається.

«Мані садівники добре робляться без цієї процедури. Тільки, дитина, хто не стержавний, він і Культура Він отримує його в кінці. Так, і багато разів швидше, ніж відпочинок, - сказав Валентина Степанівна.

Те, що під час перший Всі поживні речовини і сили рослини спрямовані на розвиток плоду. Таким чином, для активного зростання нових пагонів і яєчників немає ресурсів.

3610Р. 4200Р.

І неважливо, як шкода це позбутися від молодих огірків, потрібно це зробити. Після того, як це допоможе посилити формування та розвиток інших яєчників. В кінці можна буде заготовити вдвічі більше.

Крім того, лосини Вони розвивалися швидше, необхідно також позбутися від бічних пагонів.

Звичайно, не потрібно видаляти всі бічні пагони. Досить щипувати їх після утворення 3-4 листків. Це дозволить рівномірно розподілити міцність рослини між основними і бічними пагонами. І отримати відразу кілька здорових огірків.

Головне - здійснити процедуру видалення пагонів і яєчників обережно і без пуху. Для цього слід зробити гострий ніж, або садові ножиці. «Для заборони, просто відрізати руки!» підкреслила Тітка Валя. Для таких катування природа не буде вдячна Вам.

І погода для цієї процедури краще вибрати сухий і теплий. Так що розріз швидко загоює і рослина не заражається грибковими інфекціями. Тут будуть менше шкідників.

«Не потрібно перестаратися. Зняти пару яєчників, і дати решту часу, щоб виростити. В іншому випадку рослина під сильним приводом, тому без огірків взимку і залишиться їсти, — укладаємо урок нашого дорогого сусіда.

Ми сподіваємося, що ви знайдете ці поради.

Ми бажаємо щедрого врожаю і гарного настрою, до нових зустрічей!