Чому шлюб більш вигідний для чоловіків, ніж жінки?

Стереотип, що тільки бажання більшості дівчат, щоб стрибати і одружитися, поступово зникне в жорстокість. Чи потрібна молода жінка? Що змінилося в останні десять років?

Чисельні клішеи, які відносяться до шлюбу, не розвивалися ніде. В один раз виживання в цьому світі залежать тільки від брутової фізичної міцності і потужності, яка перебувала в руках чоловіків. Для жінок було досить складно, щоб отримати повноцінну роботу і забезпечити себе, не кажучи вже про потомство. З цієї традиції сім'я була забезпечена чоловіком і потребою шлюбу для жінки була досить висока.

Чому шлюб більш вигідний для чоловіків, ніж жінки? р.

Але зараз суспільство швидко змінюється. Багато жінок заробляють набагато більше чоловіків. Ведуться роботи, які можна зробити вдома, навіть з дитиною. Згідно з тим, що права чоловіків і жінок були рівними у багатьох відносинах, і шлюб перестали бути настільки значними.

По-перше, одна мама чекала блаженного майбутнього, адже надання для себе і дитини практично неможливе. Тепер, маючи гарну освіту і можливість повністю керувати власними фінансами, досить реалістично підняти сина або дочку самостійно.

Багато соціологів в ході досліджень прийшли до висновку, що в сучасному світі шлюб приносить більше переваг чоловікові, ніж жінка. Дружина тепер не тільки заробляє і дає життя на наступне покоління. Також надає емоційну підтримку всім в сім'ї. Наприклад, доведено, що заміжні чоловіки живуть трохи довше, а їх здоров’я набагато краще.

Але від жінок, стресового сімейного життя вимагає занадто багато. Бажання розвиватися в плані кар'єри поряд з потребою бути хорошою матір'ю і дружиною може злити емоційні та психічні запаси. Це особливо вірно для ідеалів, які хочуть присвятити себе кожній області життя, інвестувати всю енергію, щоб отримати найкращий результат.

Чи можу я відмовитися від шлюбу в шлюбі? Я не думаю. Скоріше, необхідно змінити деякі основи і сприйняття цієї концепції. Наприклад, припинити засудити тих, хто добровільно вирішив відмовитися від створення традиційна клітинай Хоча функції жінок в сім'ї вже рівні ролі чоловіків, рівність прав не можна спостерігати в кожній родині.

Чому шлюб більш вигідний для чоловіків, ніж жінки? р.

Ймовірно, необхідно частково переглядати традиційні обов’язки чоловіків в сім’ї. Це як вітчизняні, так і внутрішні емоційністьй Наприклад, багато хто все ще розділяє домашню роботу у чоловіків і жінок. Незважаючи на те, що всі ці роботи досить важко і її слід розділити однаково, якщо жінка працює як чоловік.