15
Вечеря в італійському стилі для дружини з хорошим апетитом
Всі зайняті хости повинні мати в своїх кулінарних рецептах для страв, які можна приготувати швидко. Швидкий і простий смачні Ви можете зробити всього за 10 хвилин від спагетті, бекону або курячих філе і пари інгредієнтів соусу.
Цікаво? Зберігайте рецепт з італійського чоловіка. Так, цей рецепт коханий чоловікам, так як це дуже просто!
Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, інструкціями для приготування їжі. Спагеті Карбонарай Я ще не зробив паста. Я працюю в магазині знову для крему і бекону!
Швидка та смачна вечеря
Підготовка
Порада Для всіх шанувальників кухні країни, у формі нагадує завантаження, раджу ознайомитися з вибором рецептів теплих італійських салатів. Смачний, корисний і безпечний для фігури!
Розділіть меню з перевіреним рецептом Мапа з смачним соусом. Дуже смачна вечеря, виготовлена з простих продуктів, є реальним подарунком для економії енергії та часу. Крім того, це смачно!
Я впевнений, що після того, як ви спробуєте, ваша сім'я запитує її майже щодня.
Цікаво? Зберігайте рецепт з італійського чоловіка. Так, цей рецепт коханий чоловікам, так як це дуже просто!
Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, інструкціями для приготування їжі. Спагеті Карбонарай Я ще не зробив паста. Я працюю в магазині знову для крему і бекону!
Швидка та смачна вечеря
- 2-3 ручних рабів спагетті
- 3-4 скибочки бекону
- 100 мл крему будь-якого жиру
- 1 жовток
- 1 зубчик часнику
- 50-70г сир
- сіль, спеції за смаком
- листя базиліка
Підготовка
- У каструлі засоленої води відвари спагетті виготовляються в стані водоростей, так як італійці кажуть, або напівпрочитані в нашому шляху.
- Наріжте шкіру бекону. Зріжте його на невеликі шматочки. Бакон може бути замінений на копчений брикет - він також буде дуже смачним. Вичавити часник трохи з ножем, щоб можна його засихати. Покладіть беконом і часник в сковороді і обсмажте все до ірди. Зверніть увагу, якщо беконом досить жирний, то не потрібно змащувати каструлю рослинним маслом. Наприкінці вийняти часник, потрібно для аромату і більше не буде потрібно.
- Додати спагетті до обсмаженого бекону. Добре промийте, потім залийте вершки і перемішайте знову.
- Додайте 60% всіх тертих сирів і 1 жовтка до сковороди. Посипати і додати спеції за смаком, але не переборщити її. Добре обсмажити і обсмажити ще 2-3 хвилини, періодично помішуючи.
- Готові спагетті "Карбонара" покласти на тарілку, посипати залишився сир і подрібнити базилік або петрушку на волі. Дуже добре виглядає. Бокс ацетит!
Порада Для всіх шанувальників кухні країни, у формі нагадує завантаження, раджу ознайомитися з вибором рецептів теплих італійських салатів. Смачний, корисний і безпечний для фігури!
Розділіть меню з перевіреним рецептом Мапа з смачним соусом. Дуже смачна вечеря, виготовлена з простих продуктів, є реальним подарунком для економії енергії та часу. Крім того, це смачно!
Я впевнений, що після того, як ви спробуєте, ваша сім'я запитує її майже щодня.
Що робить успішну жінку, навіть якщо вона просто одягнена
Чому неможливо поєднувати дистанційну роботу і дистанційне навчання