Чому гірча паста краще ніж італійська леді?

Мій італійський друг Francesca гордий, що вони варять найсмачніші макарони з грибами в Тоскані. Але мій син говорить, що багато тастрових макаронів, які я зробив за рецептом гіпсової Галини. Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. пасти в будинку поспішають.

Ароматний грибний соус і овочі з спеціями відмінно поєднуються з спагетті. Дуже мало часу приготувати цю страву, а результат – смачна і ситна вечеря для всієї родини.

Як приготувати макарони з грибами Інгредієнти
  • 300 спагетті
  • 1 л води
  • 250г шампіньйон
  • 100г цибулю
  • 150г солодкий перець
  • 250г томат
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • 2 зуба. Кошик
  • 0,5 ч.л. базиліка
  • 1,5 ч.л. солі
  • 1 ч.л. паприка
  • щіпка
  • 4 ст.л. рослинного масла для смаження

р.

Підготовка
  1. Очистити цибулю і вирізати їх великими шматочками. Вирізати гриби на великих скибочках.

2. На сковороді нагрівають рослинною олією, обсмажують цибулю до золотистого, а потім посипають грибами. Гриби перець, злегка посолити і обсмажити протягом 2-3 хвилин, періодично помішуючи.

3. Наріжте перець невеликими шматочками, подрібніть часник ножем. Содієві помідори на великій тертці. Додаємо цибулю перець, часник і тертий томат. Додайте 0,5 чайну ложку солі і базиліка, чайну ложку паприки і столову ложку томатної пасти. Подивитись його добре. І ось живе рубати: в томатній пасти краще додати 0,5 чайної ложки цукру. Насолоджуйтеся ще краще!

4. Каркаси овочів з грибами з закритою кришкою близько 4 хвилин на невеликому вогні.

5. Поки овочі обсмажені, варять спагетті. Для цього заливаємо літр води в каструлю, додаємо чайну ложку солі, а коли вода кипить, додаємо спагетті. Готуємо спагетті близько 7 хвилин до стану дента. , Україна

6. Додайте спагетті в гриби з овочами, також залийте одну свічку солоної води з каструлі, в якій ви варили спагетті. Дивитися його добре.

7. Це, Паста. гриби готовий. Бодибилдерши!

Я люблю перегляд відео рецептів Galina. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. З цим посиланням ви можете дізнатися більше про цей рецепт грибів спагетті.

Пропоную ознайомитися з інструкціями приготування спагетті "Карбонара". Я ще не зробив паста. Я працюю в магазині знову для крему і бекону!

Тепер ви знаєте, як пасти з грибами. Подаруйте свою сім'ю в вечерю. Вони точно оцінять ваші зусилля!