Що сяючий Monica Bellucci порадує жінок

Monica Bellucci - один з найрозкішніших і красивих жінок сучасності. Ви не можете бачити фільм з нею, але ви знаєте, що вона є. Моніка Bellucci в її юнацькому стилі іконка і приклад для багатьох дівчат. Тепер вона є повидання зірка для зрілих леді.

GettyImages видання "Сайт" Не перестає милуватися красою актора, а також її невідомими думками. Сьогодні ми ділимося своїми порадами. Кожна жінка на помітці!

Моніка Bellucci почала свою кар’єру в моделювальному бізнесі. Варто сказати, досить успішним. У 1987 році з'явився на чохлі журналу вперше. У 1992 році брав участь вперше в рекламній кампанії Dolce & Gabbana. Це де починається їх довга дружба. Зробивши успіх в галузі моделювання, Моніка вирішує спробувати себе в кіно.

З перших фільмів було зрозуміло, що вона чекала велику кар’єру. Незважаючи на те, що вона отримала найбільшу популярність після фільмів Dracula і Malena. З тих пір Моніка Белучі вважається однією з найкрасивіших і елегантних акторів. І сьогодні ми дізнаємося, які поради вона дає всім дівчатам і жінкам.

GettyImages Оцінити ваш вік багато хто хотів би повернутися до своїх 20-х років. Звісно, молоді роки хороші. Але це ще краще відчути, що вік, який ви є ідеальним. «Не хочу бути двадцять знову.» Я дуже щасливий зараз, ніж я був тоді, тому що в цьому віці ми все ще звикли знати себе, намагаючись розібратися, хто ми хочемо бути, страждаючи від себе. Я точно знаю, що я хочу жити без. й

Вам необхідно оцінити свої роки і досвід, який ви приносите з вами. Тоді ви будете відчувати себе краще на 40, ніж в 17.

GettyImages Не бути підробленим товариством часто висуває цілий перелік вимог до особи, що вони повинні слідувати. Але секрет щастя – бути собі і ніколи не схильний. Не соромтесь, як реально ви.

«Я ніколи не худий». Я гарну лазу природи. Я люблю їсти. Я реальний, що я. Не має намір стати помилковим. й

GettyImages Дізнайтеся, що приносить вам повну задоволення Monica колись сказав: «Дійкі моменти задоволення в моєму житті, коли я їсть в компанії друзів». Як виглядає такий простий, але це саме те, що ви отримуєте справжню насолоду. Не варто отримувати єдинорога в подарунок, щоб відчути повне задоволення.

GettyImages Able розпізнати справжню красу Нерідко поняття протікання краси від державних стандартів. Ми намагаємось, щоб вичавити себе в них, забуваючи, що справжня краса. Bellucci коментує: «Ви красиві, коли ви думаєте, що це». Неважливо, що інші думають. й

Багато людей кажуть, що це легко сказати, що коли ви Monica Bellucci. Але ви, ймовірно, зустрілися з людьми, які вірять, що вони красиві. Тексти пісень, а це означає: Вони можуть бути нескінченно далеко від краси, але вони відчувають себе таким чином. Неважливо, що це найважливіше.

Поза «Ложки» Не дивлячись на любов людей і речей Об’єктування є особливістю сучасного суспільства. Любов не переносить, коли партнер сприймає обраний як майно. Любов - це два люди, які будують відносини, але не втрачають себе в ній. Bellucci каже: «Любов живе тільки тоді, коли є повага одного і свободи. Бажання володіти іншим як те, що є абсурдом. Багато людей повинні слухати це.

Гетьманщина любові не нескінченна "Жінка може любити, якщо вона ніколи не листя." Але може прийти такий день: він відійде, як якщо він не любив, говорить актриса. Все терпіння має свої межі. Ні один перенесе і пробачить невизначено. Важливо завжди пам'ятати.

GettyImages Будьте незалежними, будучи на вмісті, є вогнестійким. Так ви звикли, ви втратите свободу. Суспільство намагається переконувати нас, що жінки природно зберігаються. Але це міф.

Моніка згадує: «Дівиця» в італійці – мантенута, в буквальному сенсі «Все, що відбулося в руці». Я не хочу, хто тримає мене в руці. й

GettyImages Кожен з порад варто враховувати. Не тільки розкішний, але і дуже мудра жінка. Вона вирушила свій шлях. Ми повинні пам'ятати, наскільки міцні ми і як самостійні ми можемо.