48
Бабця працювала молоком і вчив, як зробити сметану з літра молока
Я завжди хочу домашню продукцію, але це не завжди можливість отримати їх. З усіх бажань ви не будете йти на ринок на тиждень. Ви не працюєте поруч. Особливо ми постраждаємо від молока, тут я обов'язково люблю їжу з села. Алас, ви повинні думати, Як зробити домашній сметану у власній квартирі.
Р
Редакція "Сайт" Я люблю поділитися це мило життя рубати. Якщо правильно опанувати цю систему, то магазин сметани не доведеться купувати взагалі. Тим не менш, без зберігання молока не обійтися. Тепер трохи докладніше.
Як зробити домашній сметану
Зрозуміло, що вона не буде ковтати, як ковпачок, але все одно її. доляй Ви завжди зробите для себе найкраще. Крім того, не потрібно спеціальної сковороди, досить мати тільки літр молока і трохи сметани. З усіх пристроїв буде потрібно тільки водяна ванна. Проксимус
Вихід повинен отримати близько 600 грам сметани, решта сироватки. Ви не повинні кинути його, ви можете використовувати його десь, але це на свій розсуд. Переглядайте відео, щоб нарешті зрозуміти, як і що робити, так що ви не можете піти неправильно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ось простий рецепт. Як зробити домашній сметануй Не забудьте зробити коментарі про те, що ви зробили. Тут настає яблучний пиріг царя з заливкою свіжого і смачного сметани. Бон привіт!
Р
Редакція "Сайт" Я люблю поділитися це мило життя рубати. Якщо правильно опанувати цю систему, то магазин сметани не доведеться купувати взагалі. Тим не менш, без зберігання молока не обійтися. Тепер трохи докладніше.
Зрозуміло, що вона не буде ковтати, як ковпачок, але все одно її. доляй Ви завжди зробите для себе найкраще. Крім того, не потрібно спеціальної сковороди, досить мати тільки літр молока і трохи сметани. З усіх пристроїв буде потрібно тільки водяна ванна. Проксимус
- Зберігати молоко потрібно 3,5-4,5% жиру. Залийте його в скляну кришку, а потім покладіть її в каструлю на тертій серветці.
- Залийте воду до вершини, молоко необхідно стерилізувати. За десять хвилин слід практично кип'ятити воду. Потім зробіть молоко з сковороди і дайте їй охолонути.
- Замість сметани ми будемо використовувати звичайні сметани, які також можна купити в магазині. Але можливо, ви вже маєте можливість відкрити один у своєму холодильнику, просто потрібно кілька ложок. р.
- Додайте сметану до холодного молока, перемішайте, покрийте банку кришкою і залиште на годину. Температура кімнатна, але не нижче 18 градусів. Обкладинка можна серветкою.
- Перемішайте молоко в банку знову в годину. Це буде потрібно зробити три рази. У відео нижче, молоко залишилося на ніч. Потім зливаємо сироватку, можна зробити це з звичайною марлею. Божевільний!
Вихід повинен отримати близько 600 грам сметани, решта сироватки. Ви не повинні кинути його, ви можете використовувати його десь, але це на свій розсуд. Переглядайте відео, щоб нарешті зрозуміти, як і що робити, так що ви не можете піти неправильно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ось простий рецепт. Як зробити домашній сметануй Не забудьте зробити коментарі про те, що ви зробили. Тут настає яблучний пиріг царя з заливкою свіжого і смачного сметани. Бон привіт!
Кекс "Карпати", які відправили радянську "Капітал" і оселилися на нашій кухні
Зняти пластикові вікна і був щасливий як слон, показує, що вони були встановлені замість