Що не робити після страждання COVID-19, за Д. Комаровського

Незважаючи на нашу надії, COVID-19 не зникла від нашого життя в 2021 році. Вчені і лікарі по всьому світу продовжують розслідувати проблему, але все ж не можна впевнено відповісти на багато питань. Хоча, звичайно, людство знає більше про коронавірус, ніж це був рік назад. І багато людей вже пережили не тільки сам COVID-19, але й неприємні. Поштовий індексй

Сьогодні видання. "Сайт" Він пропонує говорити про так званий посткоїдний синдром, який може відчуватися до 12 тижнів після відновлення (і ще довше). Чи можна відновити, якщо так, як? За порадами звичок, звертайтесь до улюбленого Д. Комаровського.

Після того, як людина була хвора, після того, як він поганий здоров'я і високий рівень, здається, що стан стабілізується. Але здоров'я не повертається. І цей стан може зберігатися протягом місяця. У медицині з’явилися навіть такі умови, як «пост-видання» і «довгий зв’язок», – розповідає Євген Олегович.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

(@doctor_komarovskiy)

Виявляється, що після імунітету людини вдалося впоратися з COVID-19, коли людина перестала бути плутаним, а зв'язок зникне з організму, наслідки залишаються. Це тому, що в ході захворювання, коли багатоповерхівки COVID-19 в організмі, вона не тільки завдає шкоди легеням, але вдається впливати на нервову систему, судини, печінку та багато інших органів. В результаті виникає велика кількість проблем, з яких організм може відновити протягом тривалого часу.

Комаровський Д.В. постхоїдизм Можна розділити на три групи. Перш за все варто говорити про порушення роботи органів дихання. Наприклад, це може бути кашель і задишка, що підвищується при фізичних навантаженнях. Людина відчуває дискомфорт при диханні.

Наслідки після коми можуть проявлятися в постійній слабкості. Так само людина хоче лежати, і не має сил, ні бажання нічого робити. Це посилюється тим, що така поведінка людини, його «лазність» починають критикувати рідними. В результаті родичі не тільки не допомагають і не підтримують, але тільки погіршують ситуацію.

Також виникають наслідки, які ілюструють ураження нервової системи: порушення сну, проблеми пам'яті, порушення смаку і запаху, погіршення психічних здібностей.

«Ковіди не можуть розглядатися як захворювання, яке тільки впливає на дихальну систему. Перш за все, COVID-19 впливає на судини і нервову систему. Крім того, відновлення в різних випадках може прослужити різний час. Хтось для повного відновлення займе навіть роки, укладає лікаря.

Перш за все, доктор Комаровський звертається до близьких людей, які постраждали від COVID-19. Після того, як хвора людина, погладжує з потоїдним синдромом, не завжди може подбати про себе. Тому він потребує допомоги найсвіжіших людей.

«Я не говорю з тими, хто захворіє або хто хворий. Ці люди, ймовірно, не будуть читати мої статті або дивитися мої відео. Я звертаюсь до тих, хто перебуває біля хворого. й

«Найбільша помилка, яку можна зробити, щоб виключити вправи. Коли людина не хоче рухатися, його легко слідувати за власним тілом. Але потрібно пересилати себе, знайти варіанти фізичного навантаження. Прогулянка, прогулянка, підйом, кваток, їздити на велосипеді. Навантаження повинні бути динамічними. Не стоїть на барі. й

«Якщо, наприклад, ваш чоловік був співвідомим, спробуйте отримати його поза. Він потребує принаймні 30 хвилин аеробної вправи на добу. Ви можете розділити це на 5 або навіть 6 наборів 5 хвилин. Але не можна сидіти спокійно в домашніх умовах перед телевізором. Щодня людина просто прокладає на диван погіршує його стан. й

«Якщо людина має розлад пам'яті або загальний розлад почуття, вони повинні працювати на ньому, винахід і вирішувати проблеми. Вчимося поезії, читати, допомогти дітям зробити домашнє завдання. Не давати, але вивчити. й

«Після співвідношенні дуже складно вирішити проблеми самостійно. Так, щоб допомогти людям. Не сердитися, не підштовхувати його. Будь ласка, зв'яжіться з нами Оптимізм і терпіння. І все пройде, запевнив Євген Олегович.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Пост Євген Комаровський (eok) (@uakomar)

Доктор Комаровський закликає Вас бути уважним до здоров’я та будь-яких змін. Після того, як людина може сприймати як «поштака» може стати проявом інших захворювань. Тому перед написанням все на коронавірусКраще звернутися до лікаря, який зробить точний діагноз.

https://www.youtube.com/watch? v=E4xCinsryEg