Чи можна відсвяткувати День народження на весілля близького родича?

псована весілля - кошмар для кожної нареченої. Вона спить і бачить найважливіший день її життя. Тому найменше відхилення від запланованого плану може знищити весь тріумф. Це не те, що хоче молодят.

На жаль, іноді буває, що родичі є причиною невдалого весілля. У арсеналі цікавих оповідань з редакції "Сайт" Це точно випадок. Щоб описати її більш докладно, вам чекає прямий виступ. І в кінці статті ми розповімо, що ми думаємо про це, і ми поділимо деякі поради. Як не руйнувати своє весілляй

Заготовки на весілля Маша та Андрія були в повному гойдалці. Наречена в'ялена, яка працює між ательє і ресторанами, а наречена тепер і потім забрав ще тисячі іржавних векселів з кишені. Відносні та друзі дивляться на свято: хтось готував подарунки, а хтось начинив грошові святкові конверти.

Просте весілля було заплановане з нареченою ransom, пара білих голубів, фотосесія в парку і гучним бенкетом. Коротко про класичну весілля. Але плани почали згорнути, коли Маша помітила у списку запрошених гостей, які не знають навіть.
до Це батьки Олега, юнака сестра. Дівчата є її колишніх однокласників, і тітка Light є богом. Я думаю, що ви правильно. Чому запрошують їх на весілля? Я обов'язково поговорю на мій сестра, Андрій пообіцяв наречену.

Андрій пішов з дому до сестри. Він зустрівся з Танею, коханцем і матір'ю. «Що ти тут?» З квартири звучали вальс, які перебили гучні пояснення Таня про те, як правильно танцювати.
- Я хочу поговорити з Танею. Ви теж. Доброго дня. Чи можу я потрапити?
Мама, б біла сукня була занадто багато? Марія буде в білому кольорі. кричав без запаху Таня, що ведеться в коридор. У дивовижності дівчина заморожує і трохи її язика, коли вона побачила її брат.

- Що? Ви йдете про нашу весілля зараз? Повідомляємо, що батьки вашого дружбу і ваших колишніх однокласників роблять на гостьовому списку, Андрій запитав.
- Андрій, не божевільний, океї? Ваше весілля запам'ятається всім! Олег запропонує мені, після чого ми будемо танцювати ніжну вальс і всім привітати! Ми не змогли зателефонувати батькам Олезька! Нехай ваші друзі лопнуть Це мій день до, тому ми святкуємо. Який торт я замовив... Смачний! – Beats Tanya, танці на місці.

Чи можна відсвяткувати День народження на весілля близького родича? доб.200

- Чи знає Маша?
до Ні, звичайно, ні. Це означає для вас! Андрій, будь ласка, не скажеш нічого, вона зіпсує все! Дивимося, у нас є окремий стіл, ми не турбуємо всіх. Ну, крім наших танців і вітань до цілого залу. А потім ми будемо спокійніше, ніж трава. О, ye! Андрій, ми провели багато на торті і начинці, тому наші подарунки будуть символічними. Ви не вимкнено, ви будете? сестра попросила, побачивши її, щоб подивитися на брата.
- Мені потрібно думати про це, і, різко відповів.

Андрій вирішив поговорити наречену. Шокнув Маша назвав її сестра-в-право, щоб дізнатися про все по-перше. Вона розповіла про святковий торт в 4 ярусах для гостей столу. Про перший танець, який повинен стати перед весіллям вальс Андрія та Маша. Крім того, наречена Tanya “загальна”, яка не претендує на колір сукні “champagne” і дозволила їй носити її. Одягнена Жінка Голий чоловік До речі, мама нареченого сидить на столі з Таня. Не кожен день, який пропонує дочкам.

Чи можна відсвяткувати День народження на весілля близького родича? р.

Крію Маша викласти край питання: або Андрей особисто перехрещує всю танську таблицю зі списку гостя, або немає весілля. Спіймана між двома пожежами, наречена зробила вибір на користь коханої нареченої. І він не жартливо стурбований поведінкою своїх рідних. Але її мама вчинила це рішення як зраду: «Андрі, як ти?» Таня вже купила сукню, замовила все і запрошувала всіх! Як ви поясните своїх гостей, які нічого не трапиться? Ваша Маша - це джеда! Я не приходжу до весілля!

Не дивлячись на всі неприємності, весілля Маші та Андрія була гурра. А ще недавно молодят відсвяткували перше ювілею - Sitz wedding. І пара все ще не спілкується з родичами, тому що вони серйозно відхилені від жаді Андрія і Маша.

Важко уявити собі наречену, яка бажала бачити такий цирк на власному весіллі. По-перше, це банальні потвори і нетактичні на складі родичів. Така поведінка свідчить про погану освіту людей.й По-друге, абсолютно всі нюанси свята слід обговорити заздалегідь з молодятами. Будь-яке відхилення від плану може руйнувати весь відпочинок. Щоб запобігти виникненню, ми підготували 5 практичних порад для вас.

Як не руйнувати весілля
  1. Важкий. весілля-місцей Якщо ви хочете зробити відпочинок на відкритому повітрі, пам'ятайте всі нюанси. Наприклад, комарів і інших комах, які можуть жити поруч. Крім того, гості повинні бути теплою, затишною і затишною. Якщо ви обираєте традиційне свято в банкетному залі, обов'язково з'ясуйте всі умови оренди заздалегідь. В іншому випадку може виникнути неприємна сила.

Подумайте про це. Фотозвіт переддень. У випадку, якщо погода є сонячною, і в разі дощу. Крім того, в той час як молодят будуть фотографії в парку або сквері, гості не повинні бути нудними. Тому необхідно підготувати розважальну програму для них. Розчин всіх основних питань не варто падати на плечі нареченої і наречених. Отже, будь-який Ідеальне весілля повинно бути організатором.й Це може бути як сімейний друг, так і абсолютно незнайомець, який розуміє це питання. Крім того, не забувайте, що багато способів успіху весілля залежить від грамотно підібраного тамада. Чи можна відсвяткувати День народження на весілля близького родича? р.

Вирішіть собі, який вид весілля ви хочете: пишні або скромні і лампи. Невідповідність можливостей і бажань може руйнувати все свято. Крім того, задумайтесь про це. святковийй В першу чергу, молодят цього питання дуже оригінально. Наприклад, вони роблять весілля в стилі «Великий Гатсбі» або 80-х. Передмова. Напишіть всі Ваші побажання. До першої зустрічі з організатором весілля. Список буде великим: стиль дизайну, квіти, кількість гостей, розмір залу, конкурси, музика і так далі. Це полегшить пошук спільної мови з організатором.

Якщо ви не бажаєте запам’ятати вас і сім’ю. псуванняПодумайте всі свята від початку до кінця. Але перш за все вирішите, що ви очікуєте від цього свята. Ви пам'ятаєте такий особливий день в майбутньому. Я не хочу, щоб ця подія була пов'язана з чужим днем народження. Що ви думаєте, це ідеальне весілля?