16
Як приготувати господиню післявоєнного часу
Як зробити домашню начинку від простих продуктів, які були мегатистичними і без хімічних речовин, я дізнався від мого бабуся. Цей рецепт від 1948, за ним. морозиво післявоєнні господині.
Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, рецептом. побутовий герметикй Дуже смачний, ніж який продається в магазині. Неможливим є розбити!
Як зробити домашньою начинкою Інгредієнти
459868р.
Підготовка
Кетч ще один. морозиво Просто два інгредієнти!
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную, як зробити морозиво з вершків і абрикосів без морозива. Приготуйте його на паличку або поставте в красиві вази у вигляді кульок - ви вирішили!
р.
Тепер ви знаєте, як зробити будинок. кремова начинка і жовтки. Він був, якби він зробив брикети кремового морозива з минулого і відразу зламав його, насолоджуючись прохолодним!
Я дуже рекомендую ці рецепти. Я впевнений, що ваша сім'я оцінить цей морозиво!
Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, рецептом. побутовий герметикй Дуже смачний, ніж який продається в магазині. Неможливим є розбити!
Як зробити домашньою начинкою Інгредієнти
- 125 мл молока
- 100г цукру
- 300г вершки (33% жиру)
- 5г ванілін
- 3 жовтки
459868р.
Підготовка
- Залийте молоко в горщик і відваріть його, потім додайте цукор і ванілін. Подивитись його добре. Нехай молоко і цукор охолоне.
- Додайте жовтки до молока. На невеликий вогонь погрійте масу для загущення.
- Отримати крем добре. Поступово вводять їх до майбутнього морозива. Поміряйте його на однорідність.
- Поставте цукерки в морозильну камеру. Дивитися кожні 60 хвилин до повного замерзання.
Кетч ще один. морозиво Просто два інгредієнти!
інгредієнти
- 200г крем (33%)
- 90г конденсований
Підготовка
- У зручній ємності збийте вершки до пишної товщини.
- У декількох прийомах залити конденсоване молоко в збитий вершки. Збийте його на 5 хвилин.
- Поставте морозиво в прес-форми або помістіть в одну ємність, а потім поставте в морозильну камеру на 3-4 години.
- Це все, домашній морозиво готовий. Бон привіт!
Також я пропоную, як зробити морозиво з вершків і абрикосів без морозива. Приготуйте його на паличку або поставте в красиві вази у вигляді кульок - ви вирішили!
р.
Тепер ви знаєте, як зробити будинок. кремова начинка і жовтки. Він був, якби він зробив брикети кремового морозива з минулого і відразу зламав його, насолоджуючись прохолодним!
Я дуже рекомендую ці рецепти. Я впевнений, що ваша сім'я оцінить цей морозиво!
Це те, що ви робите.
Як приготувати часник на зиму для збереження і підвищення його корисних властивостей