Як відповісти на те, що мама-в-одному звикла до фривоної поведінки

Як ви знаєте, сім'я Це особисте і іноді дуже плутане. Сім'я людей іноді може бути цікавою, тому що ви знаєте людину протягом багатьох років. Я хотів би розповісти вам сьогодні.

Ми нещодавно отримали лист від чудового читача, який хотів би розповісти про її не дуже радісні зміни життя і причини, які привели до них. Далі ми будемо писати від імені, імені та інших даних, які вона залишилася.

Сімейні та сімейні відносини: Тепер я одною матір'ю. Від щирого серця до моєї невиліковної радості, і дитини, Це краще.й Я хочу, щоб я був щасливий про це? Звісно не. Але життя часто змінює все і перетворює його вниз.

Ми познайомимося з тим, що протягом наших років. Поговорили, навчалися, прогулялися разом. Тоді, коли було зрозуміло, що ми привабили один одному, вони почали знайомство.

Він дуже. приємно судити У перший раз уявляв враження, що у нього з'являвся в цьому стилі, в якомусь мою думку романтичних фільмів або старих книг любові. Я відчув, як я був першим і тільки подруга. Приймав під час руху. А точніше, вони навіть не рухалися, і він переніс в квартиру, що я успадкував від мого бабуся.

У цей час я не знаю своїх батьків і вперше я був «люкі», щоб побачити їх саме день перед поданням документів до реєстру. І це було неправильнийй

Батько мого тоді-молодого чоловіка був одягнений в домашньому одязі, але насправді вони були дилапсовані, змащені рами невідомого віку. Дуже дивний у фоні чистої квартири, очевидно, останніми оновленнями. Навпаки, як горда жінка, знаючи своє значення.

Р

Її вражаючі розміри подарували чоловіка не кричущою психічною організацією, але жінка, яка не використовується для відмови А потім є скваблінг перед кимось. Після тихого «Хелло» з батька сім'ї, мама рушила на наступ і почала кричущим, наказавши пальцем на мене.

Взагалі, її слова відварили до того, що я не з класу, я ще не приймав прогулянку, і я, ймовірно, хочу взяти їх до мого родіння руки протягом тривалого часу. плоскій Я вже вбрав основну властивість, і тепер це поворот все інше.

Після того, як такі «фірі» виступи, я не мав вибору, але взяти таксі до дому. Моя жінка прийшла і поговорила своїм батькам і здавалося їм заспокоїти.

Я не хочу сказати вам, що сталося на весілля. Моїм батькам і родичам, які зберігалися окремо від батьків. Вони мали власний.вечіркаВони не пішли на танцювальну підлогу. Крім того, захоплений кінцем свята, мати-в-завдяки його дитинства другу чоловікові і що майже інший вечір не залишав його. Кожен сміхався на своїх жартах і жартах.

О, прийти на. Не турбувати мене, то, звичайно, не турбувати мене зараз.

Що нарешті зламав свою віру у людей і коханого чоловіка? Я розповім тебе. Ми зробили це, як мені, заробляли достатню кількість грошей, не потрібно платити за квартиру, так і рутальні справи, в принципі, не турбували нас. Чистка і домашня робота. легкийй

Моя мама-в-одному приїжджала до мого життєвого простору один раз або двічі на тиждень, і кожен раз вона зробить незначні зауваження, даючи мені перевірити. Потім підлогу погано промивається, клумба не очищається (на ній буде відомо, чому), а син в змащеній сорочку; один раз навіть заливається свіжим супом, який, Зареєструватися, проксі.

Мій чоловік не реагував на цю справу і раджу мені зробити те ж саме. Як, приїхати, вона стара жінка, бос. Вона використовується для спілкування з підлеглами, тому вона не пускає. Отримати в ситуації і просто ігнорувати його. Я спробував.

Потім вагітність. Відбувся багато сил і багато здоров'я вагітності, через які я жертвував свою улюблену роботу. І що ви бажали, моя професія передбачає постійне навчання нові техніки. Отримай з неї пару років, а потім назад. практично неможливой

Чоловік, який забрав мене і сина від лікарні, був в сім'ї небесного щастя. Тексти пісень, а це означає: Він просто світиться з радістю: син! Але вона не прослужила довго. Після того, як пара днів, щоб відвідати онуків, прийшли батьки чоловіка, а потім почали гірше.

Це все. Новини? Ні, ви побачили картопляний ніс! Ця дитина, безумовно, не від вас, сина. Зайдіть погляд. Він дивує більше, ніж ваш сусід, чесно. Я не скажу вам, не наш. Я не збираюся зателефонувати йому онука! Мати в її репертуарі кричущий, як старець слонів.

Просто цей раз, він був як щось натискається всередині і Я втратив мій темп.й Я ніколи не чекав такого триповерхового мату з себе. В короткий час, якось я поїхав з дому, і чоловік з квартири і поїхав їх з входу. Я не міг бачити їх знову. Так само, як слухання патології чоловіка.

Але я не можу викликати подальші події, але згорнути довіру. Мій чоловік зникнув після роботи. І не з друзями або навіть подругами, але в батьківському будинку, як він сказав, щоб допомогти з господинею або ремонтом змішувача. Він прийшов пізно, як правило, втомився і продуманий.

Я помітив його. Я порівняю обличчя до сина мій. у ванній перед дзеркалом. Він шокував мене, і він запропонував зробити тест на батьківство. Я кинувся всю ніч. На тиждень або два пізніше він запам'ятався оглядом.

На всі мої гарантії взаємної довіри і неможливості інтригів на моїй частині, він спокійно відповідав, але твердження: «Ви повинні зробити тест, чому не хочете?» Як бачите, він отримав свій шлях.

Я пам'ятаю, що ранок дуже чітко і добре. Чоловік прийшов життєрадісним, провадив сертифікати з лікарні. Я навіть купив квіти. Він навіть не зрозумілий, чому його речі були упаковані і стоячи в кутку, на дверцятах. І коли він прийшов до нього, що я його загинув, він почав сердитися спочатку, а потім загрожував мене, щоб пробачити його і дати йому залишитися.

Після пари днів молитви за межами квартири посилилися двері: це вже його батьки, під керівництвом батьків. мамай Повідомляв мене не ставити речі, а не залишити дитину без батька, але не доглядав. Розлучення відбулося і я тепер офіційно незрівняно.

Я не знаю, як друзів і знайомих, щоб бути чесним. Я не доглядав.й Я не можу жити з людиною, яка не довіряє своє слово, своє слово дитини. І це не помилкова гордість, але звичне збалансоване рішення дорослого. Я не збираюся бути старою погодою для відпочинку мого життя. Зараз мій чоловік буде відповідальним, незалежним і дорослим чоловіком. Я не хочу сина моєї матері.

Ми були дуже вражені цим сюжетом, і ми щиро сподіваємося, що все буде добре для цих людей. Яка порада ви подаруєте молодим матерім про своє життя?