Як продовжити День Ілліна на 2 серпня, щоб поважати Ваш коханий

2 серпня — особливий день у церковному календарі. Замітка Бєлієрів День Іллі - свято Один з найбільш поважних і улюблених святих серед християн. На День Іллі в 2020 році ми від щирого серця вітаємо пам'яті великого пророку Божої Іллі, охоронця та захисника християнської віри.





Цей день тісно пов'язаний з язичним святом Перуна гріха, тому він довго переросли з багатьма обрядами, традиціями і знаками. І сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, що робити і чого не робити. День Іллі в 2020 роцій

Як Микола Чудотворець, пророк Ілля є одним з найбільш улюблених святих у людей. У слов’янській традиції він є паном відтінку і блискавки, дощу, збору врожаю і родючості. У сенсі Ілля замінив Перун з слов’янами, тому він почав називати Ілля Грімер, Ілля Террючий.





Фольклорні письма являють собою льодяники, які покривають небесами, намальовані чотирма білими конями. Симфонія Божої Матері є месенджером закону Божого. Він є непристойним, але просто покровником працьовитих фермерів.

У IX ст. до н.е. хлопчик народився в єврейському місті Фесбас, який був названий Ілля. Його батько одного разу мав бачення, що новонароджений син архангела був загартований вогонь і загорнувся в підгузках. Пророк.





Скрипт говорить про те, що Ілля був прийнятий в небо живий, щоб до другого приходу Христа він повернеться і подорожує по всьому світу тричі в шале вогню. Повідомляємо всіх приходів останнього суда. Саме тому віруючі бояться Іллі і намагаються дотримуватися всіх існуючих заборон на відпочинок.





Виставки на День Іллі в 2020 році У цей день є заборона на будь-яку роботу. Вони кажуть, що все буде випадають з руки і нічого не буде. Сама робота може покарати тих, хто невпинить своє свято.

Але основні заборони цього дня з'єднуються з водою. На цьому святі категорично заборонено ванночки, мити і так само. Є багато забобонів про це. Вона сказала, що в цей день вода холодна, тому що кіньє хабара Ілліча впала в неї.





Він також сказав, що нечистий сам дефільтрував воду. І дуже просто популярна віра говорить, що Ілля зустрів невелику потребу в воді, тому після цього дня в воді припинив плавання. Моя бабуся сказала, що якщо ви купите після Ілля, ви будете виростити верби з невірного місця. Я ніколи не вирощував.

Багато хто вірив, що якщо ви купили в цей день, зло сил перетягнеться до дна. Це надсвяти, що церква не затверджує. Біловодці ходять до церкви в цей день і не заповнюють свої голови з переговорами.





Пророк Іллях допомагає всім, хоча він нав'язливий. Він благословляє жінок для шлюбу, дає фермерам хороший урожай, і дає всім іншим удачам і успіхам у всіх полонених. Саме тому в цей день необхідно надати молитву святу, просити здоров'я, благополуччя, миру і все, що ви хочете.





Молитва до Святої Єлиги «О славний пророк Іллі Божого, великого закону Божого до ревнощів». Ви були справедливими і сміливими в вбивстві бальських священиків: для слави Божого не вдалася, але примножили на коли-небудь, щоб побачити, ви бажали побачити, і ви не боялися багато їх багаторідних хутряків, так як Єзебелини священиків на потіні Цісов уклали вас ножем, але слідувати, як вмирає в фірі хаот, взяв вас до висоти неба з славою.

З цієї причини ми, невигідний і грішний, зволожувати вас, чесний пророк Божого: «Чи варто славити і славити свою відзнаку, щоб ми могли отримати вашу велику покрову, багату мишею від Господа».

І тепер, славно радує вас, ми молитися: Захищайте нашу державу з миром, і доставляйте нас від кожного сланцівника ворога, від заліза, і змагатися, і вогонь блискавки, і не забувайте, що грішна, славна пам'ять про своє славлення і постійно славляться славним ти Господь назавжди і коли-небудь.

р.



Молитва - це спосіб говорити про Бога, і важливо знати певні нюанси. Про те, як молитися Богу.

Кожна молитва - невичерпна сила! Особливо сильний 90-й Український переклад І. Огієнка Ця молитва є талісманом від захворювань, лих і багатьох неприємностей. Потрібно регулярно навчатися сердечком і читати його.

Ви також можете молитися за здоров'я і загоєння до Святого Пантелеймона. Святі обов'язково допоможуть вам тільки щиро вірити і молитися.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное