15
Який ефектний ресторан страва I готувати з звичайного сквошу
Літо - найкращий час для святкових бенкетів. Усе найцікавіше та смачні салати видаються з літніх овочів. І сьогодні ми розповімо, як приготувати найбільш незвичайний і смачний салат зі сквошу і помідорів!
До речі, шарований салат навіть нагадує зі сквошу, тому більш святковим варіантом закусок буде складно знайти.
Редактори "Сайт" Я не можу поділитися цим смачним рецептом! Так давайте потрапити в точку.
Салат зі сквошу та томатів Інгредієнти
Підготовка
Чи не дивно? Насолоджуйтеся гарними гостями. Що ще варто бути щасливим?
Ми раді слухати про Ваш рецепт. Бон привіт!
До речі, шарований салат навіть нагадує зі сквошу, тому більш святковим варіантом закусок буде складно знайти.
Редактори "Сайт" Я не можу поділитися цим смачним рецептом! Так давайте потрапити в точку.
Салат зі сквошу та томатів Інгредієнти
- 1 кабачки
- 2 помідори
- 60г твердий сир
- 1 болгарський перець
- 2 зубчики часнику
- 200г майонез
- зелена
- сіль
- чилі
- 50мл рослинної олії
Підготовка
- Перш за все ретельно промиваємо кабачки, нарізаємо її кругами (близько 1 см товстої) і трохи солоної. Потім прогріваємо рослинне масло в сковороді і обсмажуємо кабачки з двох сторін до появи золотистої скоринки.
Далі кладуть готові кабачки на тарілці, викладені паперовими рушниками, щоб позбутися від зайвої олії, і залишити їх на охолодження.
- Тим часом, поки кабачки охолонуть, промивають інші овочі, а також вирізати їх. Великі помідори краще розрізають акуратними кварталами. Якщо помідори дрібні, то також підійдуть кола. Але болгарський перець розрізають тонкою соломкою.
Часник і кропу також потрібно подрібнити ножем. І натирайте сир соломкою на середній тертці.
- Отже, завершується підготовчий етап, час переїзду на збірку салату. Перший шар в чистому плоскому мисці викладають охолоджені кабачки і злегка змащують їх майонезом. Потім посипають кабачки 1/4 частини подрібненого кропу.
Далі викласти половину помідорів, злегка посолити їх, перець і посипати 1/2 частини рубаного часнику. А потім знову ляжемо з майонезом і виводимо половину болгарського перцю.
- Наприкінці посипати половину сиру і повторити шари в одному порядку. І використовуйте всі залишилися кріпимо салат.
Чи не дивно? Насолоджуйтеся гарними гостями. Що ще варто бути щасливим?
Ми раді слухати про Ваш рецепт. Бон привіт!
Як розпізнати наречену мерканти перед шлюбом
Що це дійсно означає бути заблокованими або видаленими з ваших друзів?