Чи варто залишатися з дружиною, яка не підтримує вас на всіх?

Не секрет, що шлюб В будь-який час може статися. Хтось стикається з ними практично відразу, і комусь складнощів перезавантажити багато років після весілля. Зрозуміло, живемо разом з тим зрозуміло, що людина, що ви приєдналися до свого життя. І іноді відкриття, що люди роблять розчарування.

Сьогодні видання. "Сайт" Я поділився з вами неруйнівним сюжетом з життя. Ми будемо говорити про тривалий час І ми хочемо знати, що ви думаєте про це. Наприкінці статті ми розповімо, як зрозуміти Ваша кохана людина використовує вас.й

Моє брат Ігор працює керівником одного з відділень у великому банку. Він завжди зробив хороші гроші і просто недавно купив одну в центрі міста. Почав дати йому, і він продовжував економити гроші на майбутнє. Ігоресха завжди допоміг моїм бабусям, матір'ю і мені. Я люблю і поважати мого старшого брата за всі його дії. Я завжди був прикладом для мене.

Ігор запровадив нам свою дівчину. Його дружина дуже схожа на брата. Вона як чудовий і спокійний, як він є. Я був щирим, коли Ігоресха запропонував Веру. Розкішне весілля, величезний діамант на пальці, шикарна біла сукня. Зрозуміло, що всі витрати були внесені братом. Але прямо після весілля Ігор назвав мене і попросив мене за порадами.

Чи варто придбати нову квартиру зараз? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Але Верунчик все ще хоче придбати квартиру тут. Він каже, що це божевільна бути більш мирним.
- Ігор, якщо ви плануєте зупинитися в місті і мати дітей, то купуйте два. Ви можете відремонтувати його відразу і жити там. Якщо ви хочете залишити, купуючи квартиру безглуздим.

Але Ігор слухав дружину. А вибір впав на 3-кімнатну квартиру в новобудові. В результаті було достатньо грошей на ремонт, і мій брат повинен отримати кредит. До тих пір, поки не посидіти. Вона була використана для розкоші, тому один Ігор не влаштував її. Коли вони переїхали, я повністю втратив зв'язок з братом. Але я не був. Після того, як Ігор тепер має нове життя і його неприємності.

Після шести місяців Ігор назвав мене знову і попросив мене укриття його на ніч. Я чув, що він був дуже стурбований чим. У той час я був в країні, тому Ігореш залишився в будинку без проблем. І коли я повернувся, мій брат сказав мені, що сталося.

- Ви знаєте, я попросив Vera для виплати грошей, щоб сплатити кредит. Вона дала, і я сплатив заздалегідь той же день. Звичайно, я відразу повернув гроші. І я можу це зробити. І вона каже мені, "Це це". Ви не хочете, щоб допомогти вам отримати цю квартиру назад? Покажіть мені, що я не брав участі в цьому?

р.

Ігор пішов. Що логіка? У нас є сім'я і загальна квартира. Він купив його для Vera, фактично. І тепер це... З'єднано також Материнство. В результаті брата звинуватив захотіти до відповідної квартири, і викинути. Так він прийшов до мене. І тепер він хоче запитати орендарів, щоб перейти до того ж.

У новій квартирі Ігор все ще планує зробити ремонт. Він подумав, що він незабаром зраджує з дружиною, бо він любить її так багато і хоче тримати сім'ю. Я не знаю, чому, бути чесним, він має такі відносини. Нагадуємо, що для деяких нецензій, Вера готовий руйнувати шлюб. Вони також підключають своїх батьків і візьмуть свою сторону. Я думаю, що моя нова родина важливіше. Я бачу про Ігор. Якщо він робить мир з нею, він буде танцювати її назустріч всім своїм життям. І чому люди, як Vera приходять на такі гідні і гідні чоловіки?

Ця коротка історія чітко показує, наскільки серйозним вона може бути. шлюбй Особливо коли сімейні спори базуються на грошей. На жаль, це дуже часто буває. Головне, щоб зрозуміти, що ви просто звикли, і зупинити токсичні стосунки з людиною. Ніщо добре можна очікувати від них. Але як ви відчуваєте, що кохана людина сидить на шиї і чекає чергова заробітна плата? Ми будемо говорити про це пізніше.

р.

Як дізнатися, чи використовується
  1. Якщо ваш хлопець або подруга Він відмовляється від вас до своєї сім'ї.Варто задуматися. Ви не можете вважати постійним партнером. Відносини, як правило, не приймають дуже серйозно. Але не стрибайте до висновків. Поговоріть людину чесно і дізнайтесь, що проблема.
  2. Любитель Не цікавиться вашими побажаннями. Він тільки робить те, що він хоче. У цій ситуації можна маніпулювати і натискати. Ця проблема повинна бути вирішена в самому початку, інакше в подальшому вона може викликати більш серйозні травми. 6625557

3. Неадекватне реагування на вашу прекарійну фінансову ситуацію є ще одним викликом проїзду. Наприклад, ваша зарплата затримується і ваша подруга або дружина затримується. Сприяє задоволеннюй Вона, ймовірно, тільки хоче гроші від вас.
  4. Якщо Ваш партнер вимагає щось, то є щось неправильне. І вірити мене, цей вид поведінки відразу відчувається. Ви відчуваєте себе як Вам потрібні люди для конкретних цілей.й Наприклад, зафіксуйте витікання змішувача, візьміть машину до батьків і так далі. Вам потрібно переглянути ваші погляди на стосунки.
  5. Дівчина ніколи Не пропонуйте, щоб поділитися перевіркою в ресторані Або оплатити каву. Дуже поширений приклад, але такий працівник! У сучасному суспільстві дуже легко визначити людину, яка потребує лише матеріальних товарів. Він буде свідомо використовувати вас і ваші гроші, щоб маніпулювати вас. Так бути обережними.

Проблеми шлюбу Це нормальне явище знайоме багатьом людям. Але, на жаль, не всі справляються з труднощами. Це часто через загальний непорозуміння. Поговоріть з вашим партнером частіше, доторкнувшись до різних тем. Іноді береться пара правих слів, щоб побудувати відносини з коханою людиною. Якщо ви відчували такі ситуації, поділіться досвідом у коментарях. Хто знає, можливо, ваша історія допоможе комусь.