Чоловік кричить на мене і дочку, тому розсмоктувати, що він не розуміє в хорошому спосіб, запитати про допомогу

У зв'язку між двома люблячими людьми не завжди існує ідил. Навіть якщо це цукерковий і букетний період. Для того, щоб дізнатися один краще. Тим не менш, ніхто нічого не кине. Але одружитися весь час. свінгери - це занадто багато. Таке сімейство не прослужить довго.

р.

З іншого боку, пара може вже мати дітей, і не здавалося б, що дитина не схожа на хорошу ідею. Що ми робимо? Щоб закінчити, не дати, щоб відповісти на це? Щоб бути чесною, в цій ситуації ми хотіли б знати думку наших шановних читачів.

Кричуща жінка Привіт, редакція "Сайт"й Я спробую бути коротким і тільки розповісти вам правду. Моя назва - Марина, я 38 років. Я був одружений протягом 8 років і відомий чоловік протягом 10 років. Ну, мій шлюб розбивається на шви. Це підвал.

Всі стосунки перед весіллям було просто чудово. Аня майже перевозила мене в руках. Він відійшов від важкого розриву, і для мене це стосунки не перший. Ми провели довгий час ходьба поза, розповідаючи один одному наш найсвіжіші секрети, і в цілому, здавалося б, якщо ми були пара школярів в любові.

І одружився. Ви думаєте, що щось змінено? Тільки для кращого. Так, не було багато грошей, але він завжди вдалося отримати мені щось смачне, купивши гарний одяг. Я навіть побачила, як він міг врятувати на себе: його одяг, його відпочинок, навіть його їжа, так що я міг би мати все.

А потім я вагітна. Він був важко, бо у мене є деякі проблеми зі здоров'ям, але тут Іван перетворив плече. Але після народження сина все почалося погіршення. Моя людина стала нервовою і почала зникати з роботи. Я думав, що він знайшов когось, але його колеги сказали, що вони були надробними. І незабаром він був дійсно пропагований. Але він став більш важким.

Тепер Діма, наш син, 6 років. Тато любить його і не болить його. Я, хто забирає всіх мене. Ні, він не лікує морально. Недавно, наприклад, він назвав мене 10 разів на ніч, хоча наші друзі там. І коли ніхто не знаходився, він може полюбитися на мене, як останній бахіл. Дуже важко перенести.

Він сказав мені про батька до. Він сказав, що він був важким темпом, але він випав на дітей: вдарив їм пояс, не давав їм вечерю, якщо класи в школі були поганими. Поцілунки, як він навчає їх. Дякую Іван не торкається сина. Так чому б я «освічений» коли ми знаємо один одному протягом багатьох років? Я не можу мовчати, як мама Ваніна. Не допомогти, я спробував його до. Іноді я відчув, що мій тиша тільки змусив його сердитися.

До нашого весілля я зв'язався з подругою. Він зламав перед мною. У місті є маленькі і загальні друзі, щоб знайти прості, особливо тоді соціальні мережі в Інтернеті тільки набирає популярність. Так, я думав, що вона збиралася говорити, щоб залишити Іван, щоб вона могла повернутися разом з ним.

Це було дуже різним. Вона дійсно поговорила мене в розірвав з ним, але з іншої причини. Він вдарив її і вона зрозуміла, що вона не потрібна, що хлопець. Я, ймовірно, люблю чоловіка. Але якщо я дав ще один шанс повернутися в час, я не знаю, якщо я слухав цю пораду або ні, бо це дав мені щастя – Дімочка. Дуже складно вирішити. Але якщо нічого не прийнято в найкоротші терміни - розлучатися!

Так, дорогі коментатори. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але можливо, ви повинні сказати про це. Це порада Марина та її шлюб. Ми сподіваємося, що ми можемо це зробити.