Бабця в шовковій блузи є ностальгією для подарунків 8 березня радянських часів

За останні 50 років багато змінювалися в нашому світі: традиції, життєві стандарти, відносини і очікування. Коли я привітав бабуся з Міжнародного дня жінок цього року, я хотів запитати багато питань. Наприклад, як вони відсвяткували. 8 березня в СРСР І що вони отримали в подарунок. Я покажу вам, що я доторкнувся до ядра.

р.

8 березня не секрет, що Сучасна дама досить захоплююча в плані подарунків.й Один букет квітів недостатньо, і каструлі з горщиками, кажуть вони, натякають на справжнє місце жінки. Багато хто чекає принаймні ювелірні вироби, останній iPhone або поїздка до Мальдів.

й Це те, що доводить, що Світ змінив Так як наші бабусі були молодими. Коли моя сім'я і я залишився з моїм бабусям, який майже 95 років, я сказав: «Грандума, що діда дала вам 8 березня?» Бабуся трохи подавала, думав, а потім вийшов на стару бортову дошку і вивів велику кришталеву страву.

Для неї це не просто посуд, але пам'ятьй Вона все ще використовує страви, але тільки на великих святах, оскільки це таке значення. «З Москви я приніс ...», – згадує бабуся. «Це було дорого, я трохи сердився, що я витратив стільки грошей. Але все ще було задоволення. Він був найдорожчим подарунком я коли-небудь отримав від нього.

І для сучасних жіночих страв - це вже образливий, невибагливий ... По-перше, деякі люди можуть дозволити собі такі речі. Дуже цінний подарунок! До речі, мій бабуся також ретельно зберігає листівки. Кожен один. Він любить переглядати їх, перечитати теплі слова і пам'ятати тих, хто більше не навколо.

Я дивлюся, що ми будемо дивитися? Повідомлення про соціальні медіа? Прийміть сумний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але при цьому трохи трохи. Ми забуваємо про справжні цінності.й Ми стали зіпсовані, ми вже не дивилися. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Любов вимірюється в матеріалі речі.

, Україна

Звичайно, це чудово, коли ви можете подарувати хороший, якісний подарунок до дорогої людини. Але багато цінних - розуміння, повага і підтримка, які не можна купити в будь-якій точці світу. Якщо в СРСР було брак їжі, одягу, меблів та обладнання, то це здається, що відсутність щирості і добротий У нас є багато речей, які ми втратимо себе.

доб.200

й Безкоштовно Я попросив мене ще одне питання: Що б ви хотіли отримати подарунок 8 березня в СРСР? ? Бабця думав знову, похилого в спогади. А потім вона сказала: "Ми ніколи не мріяли про те, що." Прийміть, що сім'я завжди була здоровою, в'яла і одягнена. І тримати їх впритул.

Поза «Ложки» Я згадав ще одну фразу я чув від мого бабуся, який був дуже гачком: «Як добре життя зараз... Це так добре, що люди більше не знають, що вони хочуть. й Є так багато правди в словах.

У сучасному капіталістичному світі гроші можуть придбати багато. У нас є вибір і засоби. Ми йдемо на борт, постійно шукаємо кращих. Я просто дійсно хочу, щоб, роздягальнюючи акції, знижки та останні моделі телефонів, ми не забуваємо, що, Як важливо оцінити кожен момент, проведений з близькимий І насолоджуватися маленькими речами.

Фотозвіт та стаття.