18
М'ясний торт з м'ясом і як його готують гіпсовою жінкою
Р М'ясо-молочниця У мене є особлива любов, і якщо це не варено занадто швидко, це добра красива! Затишний лаваш торт рецепт гіпси Галина - просто це: приготування займає дуже мало зусиль і часу, і результат перевершує всі очікування.
Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, інструкціями для приготування їжі. м'ясо на основі вірменського лаваша. Не можна відірвати!
Лази лаваш пиріг Інгредієнти для пирога
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Щоб побачити все. підготовка Подивіться на відео з гіпсової Галини. Ми пропонуємо смачні та смачні страви.
https://www.youtube.com/watch? v=GrmEF7iqlSg
Також я пропоную вам ознайомитися з найшвидшим рецептом для chebureks. Для справжніх м'ясних речей!
Це ледачий один Лава - справжня wand-rescue для кожної господині. До речі, начинка може бути різноманітна на волі, а сам лаваш рулон не нарізається на шматки, але скручують равликом, а потім також заливають заливкою.
Наприклад, я збираюся додати маслини і баклажани до цього торта крім м'яса. Я думаю, що це буде чудово!
Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, інструкціями для приготування їжі. м'ясо на основі вірменського лаваша. Не можна відірвати!
Лази лаваш пиріг Інгредієнти для пирога
- 700г м'ясо
- 3 цибулини
- 2 листя вірменського лаваша
- 200 г сиру сулугуні
- 1 ч.л. солі
- 0,5 ч.л. чорного перцю
- 1 ч.л. паприка
- зелень при бажанні
- 1 ч.л. сухого базиліка
- 0,5-1 ч.л. сушений часник
- щіпка
Наповнення інгредієнтів
- 300г сметана
- 4 яйця
- 0,5 ч.л. солі
- щіпка
Підготовка
- У фаршу додайте ваші улюблені спеції. Gypsy Galina рекомендує приймати сушений базилік, паприка, сушений часник, коріандр. І, звичайно, не забудьте про сіль і перець.
- Цибулю неглибоко порубати, а також додати в м'ясо. Стирайте все разом. Сир натрію на великій тертці. Для приготування заливки яєць змішайте зі сметаною. Додайте сіль, перець і ретельно перемішайте до однорідності.
490350 р. - Половина фаршу викладають в тонкий шар на половину одного лаваша, друга половина - таким же чином на інший лаваш. Сир візуально розподілений на три частини. Третина сиру посипаємо край фаршу на лаваші. До того ж з другим листом лаваша.
- Прокочуйте полотнище в колі. Вирізати кожен рулон на 6 парних деталей. Ви повинні мати 12 частин.
- Дно і боки хлібопекарської форми (У мене 22 по 7 сантиметрів) покривають пергаментним папером. Поставте шматочки рулетки у вигляді так, щоб вони прилягають до одного. Залийте зверху і посипте сиром. р.
- Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за годину до м'яса готове.
- Готовий торт можна посипати подрібненою зеленню при бажанні. Бодибилдерши!
Щоб побачити все. підготовка Подивіться на відео з гіпсової Галини. Ми пропонуємо смачні та смачні страви.
https://www.youtube.com/watch? v=GrmEF7iqlSg
Також я пропоную вам ознайомитися з найшвидшим рецептом для chebureks. Для справжніх м'ясних речей!
Це ледачий один Лава - справжня wand-rescue для кожної господині. До речі, начинка може бути різноманітна на волі, а сам лаваш рулон не нарізається на шматки, але скручують равликом, а потім також заливають заливкою.
Наприклад, я збираюся додати маслини і баклажани до цього торта крім м'яса. Я думаю, що це буде чудово!