31
Чому слід підготувати до зимового варення з цільних груш
Я ходжу на ринок, я бачу мій дід з грушами. Він сказав: «Дочка, візьміть все, щоб я можу піти додому». У сумці знаходиться 2,5 кілограми. Очікується. натхненняОсь справа. Я кажу заздалегідь: варення з груші виявилося просто смачно!
Сьогодні видання. "Сайт" Ось чому ви повинні підготуватися до зими. ангелй У сезоні йде!
Спочатку у мене було 2,5 кілограми груші, але ми спокійно ставимо кілограм. Так рецепт розрахований на 1,5 кг груші. Якщо вам потрібно більше варення, просто подвойте інгредієнти.
інгредієнти
Підготовка
Редакційна консультація Також пропонується з'ясувати приголомшливий рецепт для вершково-перового пирога під хмарою повітряної сувеніри. Я випікаю його протягом п'яти років!
Для мене це дуже доступний і простий варіант варення. За смаком такі груші нагадують ароматні цукерки.
Ви вже зробили варення. Зимовий? Я дуже вдячний!
Сьогодні видання. "Сайт" Ось чому ви повинні підготуватися до зими. ангелй У сезоні йде!
Спочатку у мене було 2,5 кілограми груші, але ми спокійно ставимо кілограм. Так рецепт розрахований на 1,5 кг груші. Якщо вам потрібно більше варення, просто подвойте інгредієнти.
інгредієнти
- 1.5кг груші
- 1,2 кг цукру
- 0,5 ч.л. лимонної кислоти
Підготовка
- Зріжте суцвіття з груші, промиваємо в холодній воді. Габаритний зображення
- Покласти груші в сковороді і посипати цукром, щоб плоди відпустили сік. Якщо груші не пускають сік, можна додати до них воду.
- Покрийте груші кришкою і кип'ятіть близько 5 хвилин від моменту кипіння. Нехай вони трохи охолоджують, потім кладуть їх на вогонь знову, додайте до них лимонну кислоту, і варіть на хвилину після кипіння. Третій раз приготуйте до потрібного стану щільності.
- Поставте готові груші в попередньо підготовлених банках. Щоб стерилізувати їх, потрібно знизити їх в гарячій воді протягом 15-20 хвилин разом з кришками. Щоб груші сиропу і розкачати кришки.
- Це, ангел Хто готові груші. Поверніть банки і остудіть їх під ковдру.
Редакційна консультація Також пропонується з'ясувати приголомшливий рецепт для вершково-перового пирога під хмарою повітряної сувеніри. Я випікаю його протягом п'яти років!
Для мене це дуже доступний і простий варіант варення. За смаком такі груші нагадують ароматні цукерки.
Ви вже зробили варення. Зимовий? Я дуже вдячний!