Чому слід підготувати до зимового варення з цільних груш

Я ходжу на ринок, я бачу мій дід з грушами. Він сказав: «Дочка, візьміть все, щоб я можу піти додому». У сумці знаходиться 2,5 кілограми. Очікується. натхненняОсь справа. Я кажу заздалегідь: варення з груші виявилося просто смачно!

Сьогодні видання. "Сайт" Ось чому ви повинні підготуватися до зими. ангелй У сезоні йде!

Спочатку у мене було 2,5 кілограми груші, але ми спокійно ставимо кілограм. Так рецепт розрахований на 1,5 кг груші. Якщо вам потрібно більше варення, просто подвойте інгредієнти.

інгредієнти
  • 1.5кг груші
  • 1,2 кг цукру
  • 0,5 ч.л. лимонної кислоти

Підготовка
  1. Зріжте суцвіття з груші, промиваємо в холодній воді. Габаритний зображення

2. Покласти груші в сковороді і посипати цукром, щоб плоди відпустили сік. Якщо груші не пускають сік, можна додати до них воду.

3. Покрийте груші кришкою і кип'ятіть близько 5 хвилин від моменту кипіння. Нехай вони трохи охолоджують, потім кладуть їх на вогонь знову, додайте до них лимонну кислоту, і варіть на хвилину після кипіння. Третій раз приготуйте до потрібного стану щільності.

4. Поставте готові груші в попередньо підготовлених банках. Щоб стерилізувати їх, потрібно знизити їх в гарячій воді протягом 15-20 хвилин разом з кришками. Щоб груші сиропу і розкачати кришки.

5. Це, ангел Хто готові груші. Поверніть банки і остудіть їх під ковдру.

Редакційна консультація Також пропонується з'ясувати приголомшливий рецепт для вершково-перового пирога під хмарою повітряної сувеніри. Я випікаю його протягом п'яти років!

Для мене це дуже доступний і простий варіант варення. За смаком такі груші нагадують ароматні цукерки.

Ви вже зробили варення. Зимовий? Я дуже вдячний!