24
Як Юлія Висоцька готує пиріг-галлет з ягодами
За рецептами Юлії Висоцької я готували протягом тривалого часу, я вже спробував багато. Я думав, що я нічого не здивував, але це ягодна плитка любов від першого шматка.
Цей літній десерт наповнений смаком і ароматом свіжих ягід і фруктів. кремовийй У цьому випадку сам тісто легкий і низькокалорійний. Не існує причин, щоб бути родичами з цією делікатністю!
р.
Гале з ягодами Сьогодні видання "Сайт" Розкажіть, як Юлія Висоцька варить. Пиріг-галлетй Зірковий рецепт!
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную, як приготувати персикову плитку. Просто, смачно, не на всіх висококалорійних!
Цей фрукт порадує навіть краще, якщо ви його з'їсти. ваніліТексти пісень, а це означає: І це робить для дивовижного лікування! На мій погляд, рецепт незрівняний. Юлія Висоцька себе жарти: «Що просто подивіться на фотографії, а відварюється від варіння». Не можна зупинитися!
Цей літній десерт наповнений смаком і ароматом свіжих ягід і фруктів. кремовийй У цьому випадку сам тісто легкий і низькокалорійний. Не існує причин, щоб бути родичами з цією делікатністю!
р.
Гале з ягодами Сьогодні видання "Сайт" Розкажіть, як Юлія Висоцька варить. Пиріг-галлетй Зірковий рецепт!
інгредієнти
- 200г борошна
- 20г мелений мигдаль
- 30г цукровий порошок
- 125г вершкове масло
- 1 жовток
- 15г ванільний цукор
- 1 ст. л. л.
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ч.л. бальзамічного оцту
- Ягоди (суниця і полуниця)
- кремовий
Підготовка
- У зручному контейнері змішайте борошно, мелений імбир, сіль. Додайте яйце і залийте крижану воду. Змішайте тісто, розкачати її в кульку, накрийте його харчовою плівкою і вставте в холодильник на 60 хвилин.
- Вимийте ягоди і висушіть їх. Ягоди можна приймати будь-яким за смаком, але Юлія Висоцька радить робити з полуницею і полуницею.
- Візьміть тісто з холодильника, тонко розгортаємо і злегка посипаємо ванільним цукром, додаємо шматочки холодного масла (50-70 грам). Далі викладають будь-які ягоди, утворюють краю жовток, а потім посипають все цукром і додають решту масла.
- Випікати торт в попередньо розігрітій до 200 градусів духовки протягом 20 хвилин, потім зменшити вогонь до 180 градусів і запікати ще 25-30 хвилин.
- Готовий галлет можна декорувати фреш, посипати їх бальзамічним оцтом, потім посипати цукровою пудрою і доповнювати все це збитими вершками. Смачного!
Також я пропоную, як приготувати персикову плитку. Просто, смачно, не на всіх висококалорійних!
Цей фрукт порадує навіть краще, якщо ви його з'їсти. ваніліТексти пісень, а це означає: І це робить для дивовижного лікування! На мій погляд, рецепт незрівняний. Юлія Висоцька себе жарти: «Що просто подивіться на фотографії, а відварюється від варіння». Не можна зупинитися!
Які американські риси характеру іноді важко використовувати для
Що робити зараз, щоб насолоджуватися свіжою окрошкою взимку