Чому жінки з квартирами не поспішають одружитися

Всі дівчата мріяли про князі на білому коні, які візьмуть їх до царства один день. Роки проходять, дівчата виростають і звикають до відновлення тільки на себе. Сучасні чоловіки і жінки однаково будують кар'єру, заробляють і надають своїм родинам. Чи є гендерна нерівність за нами років тому чи ні?

У будь-якому випадку, як чоловіки, так і жінки досить самодостатні без будь-яких шлюбних зв'язків. Чому це відбувається? Чому жінки, які можуть дозволити собі одружитися?

Редакційна колегія зацікавила, чому розв’язуючи питання житла, жінки плоско відмовляються від маррі. Ми знайшли цікаві історії молодих людей, які щасливі жити в своїй квартирі, і не потребують підтримки чоловіка.

Корпус - гаряча тема. Якщо у вас є власний гніздо, ви дуже щаслива людина. Виявляється, що заробіток на рівній нозі з чоловіками, жінки не бачать точки спільного дому з ними.

Сильний і незалежний "Чому мені потрібна людина, яка не може подбати про мене?" Я купила однокімнатну квартиру в Санкт-Петербурзі за іпотеку. Я був лонер, коли я купив його. Тоді я думав, що я одружився, ми б мати власний будинок, і ми отримали цю квартиру. Я не поставив собі мету знайти чоловіка з нерухомістю, адже разом можна також заощадити на квартирі або будинку. Я не маю чоловіка, але я відчую, якщо мені потрібно. Коли я оплачую свою іпотеку, чому я маю чоловіка, сидячи на шиї?

Цікава логіка. Чи дійсно багато схильних чоловіків для жінок з квартирами? У нас є дорослі чоловіки, які плоско відмовляються від маррі дівчата, яка має менший дохід. Історія #2 є чітким доказом цього.

Якщо ви подивитеся на соцмережах і сайтах знайомств, ви можете побачити, що багато хто з них шукає правильну пару. Тексти пісень, а це означає: Це не просто хімія, що романтика! Для потенційних наречених потрібні костюми:

«Я сором'язлива, гідна людина з Москви. У мене є моя квартира, і я шукаю дівчину з квартирою. Я не розумію, чому люди прилипають до мене і дівчат з квартирами не хочуть серйозних відносин. Чи можна знайти тільки мангар в дружині?! – це ставлення до жінок важко коментувати. Ваші брови відьми, навіть якщо ви раніше не були феміністом. Ну, сподіваємось, що цей чоловік знайде свій брифлений доврі.

Дуже багата жінка одружена чоловіка 10 років молодше її. «Особливо, він оселився з мене, де молодий хлопець отримує кошти на нерухомість?» По суті, у мене є власний бізнес, і він зробив кредит на свій бізнес. Через кілька років ми переїхали з невеликого провінційного містечка до міста мільйон-дельлар. Продається квартира і купила більш простору квартиру. й

Перше, що приходить до розуму, що значення матеріалу рідко поєднуються з щирими почуттями. Ми всі різні і думки в різних категоріях. Ви можете засуджувати тисячі разів, коли хтось спотворив світогляд, скажеш, що місце жінки на кухні, і людина повинна заробити. І навпаки. Ми впевнені, що любов не має місця в шлюбі зручності. Якщо люди щиро люблять один одному, вони можуть жити щасливим і тривалим життям навіть без квартири в центрі міста, навіть без печатки в паспорті. Що ви думаєте?