15
Чому в лікарні слід довести млинці з м'ясом
Я ніколи не забуду свій перший раз в лікарні. А коли вона породжувала, і голод тварин після всього. Я пам'ятаю мій бабуся, що надходить і приносить мені курячий бульйон і ці смачні. млинцій
Я потім спробував пара разів себе підготувати такий план млинців, але потім начинку вийшли невдало, після чого сам криш не так, як це повинно бути. Я вирішив не експериментувати знову і попросити мого бабуся. Дотепер цей рецепт є одним з найбільш улюблених і дорогих до серця.
Р
Смачні млинці з м'ясом Сьогодні редакція "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки ідеальний млинець з м'ясом. Покроковий рецепт і мудрість приготування!
інгредієнти
Підготовка
Редакційна консультація Також я пропоную, як приготувати 2 смачні млинці з запіканням курки, шинки, сиру та зелені. Завдяки парі хитрощів з повсякденної страви вони перетворюються на справжній шедевр!
Але ось ще один кінчик від мого бабуся: для приготування цих млинців краще використовувати не сучасну сковороду з непригарним покриттям, але чавун, з товстим дном. Необхідно добре прожарювати сіллю. Через 5 хвилин можна протерти каструлю сухою тканиною і приступати безпосередньо до млинцій
Не можна лази, обов'язково підготувати ці смачні млинці з м'ясом для вашого будинку. Млинці виходять м'якими і соковитими. Мій чоловік навіть називає їх «міні-чебуреками».
Які млинці вам подобається найбільше?
Я потім спробував пара разів себе підготувати такий план млинців, але потім начинку вийшли невдало, після чого сам криш не так, як це повинно бути. Я вирішив не експериментувати знову і попросити мого бабуся. Дотепер цей рецепт є одним з найбільш улюблених і дорогих до серця.
Р
Смачні млинці з м'ясом Сьогодні редакція "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки ідеальний млинець з м'ясом. Покроковий рецепт і мудрість приготування!
інгредієнти
- 10-15 тонких млинців
- 500г свинячий фарш
- 2 цибулі
- 4 яйця
- хлібобулочний
- сіль, перець за смаком
- рослинно-масляний
Підготовка
- Зробіть млинці заздалегідь. Можна використовувати регулярне молоко, наприклад, за цим рецептом. Також готуємо фаршу.
- Змішайте цибулю і додайте її до м'якоті. Посипати і перець за смаком, змішати.
- Вирізати кожен млинець навпіл. Навпіл млинець покласти начинку до сантиметра. Поверніть край млинця, який має начинку, до середини. Покрийте її краю млинця без начинки. Ви повинні мати трикутник.
- Збийте яйця, додайте сіль і перець. Вологий млинець спочатку в борошні, а потім в збитих яйцях. Смажені млинці з двох сторін в сковороді обсмажують рослинною олією до золотистої скоринки і готовність фаршу фаршу на начинці.
- Це, м'ясні млинці готові. Подавати їх до столу гарячим зі сметаною. Бон привіт!
Редакційна консультація Також я пропоную, як приготувати 2 смачні млинці з запіканням курки, шинки, сиру та зелені. Завдяки парі хитрощів з повсякденної страви вони перетворюються на справжній шедевр!
Але ось ще один кінчик від мого бабуся: для приготування цих млинців краще використовувати не сучасну сковороду з непригарним покриттям, але чавун, з товстим дном. Необхідно добре прожарювати сіллю. Через 5 хвилин можна протерти каструлю сухою тканиною і приступати безпосередньо до млинцій
Не можна лази, обов'язково підготувати ці смачні млинці з м'ясом для вашого будинку. Млинці виходять м'якими і соковитими. Мій чоловік навіть називає їх «міні-чебуреками».
Які млинці вам подобається найбільше?
Непристойні та недорогі котирування Антона Павловича Чехова
Чому діти і онуки перестали бути сенсом життя