Антон Павлович Чехова – унікальний письменник. У своїх роботах можна знайти невелику залізну і іноді навіть чорному гумору. Автор не соромився писати про вічні проблеми людства, в той час як запроваджено ненав’язливу педагогіку в свої роботи. Так точно відображають життя багатьох людей, які кожен знайде у своїх словах щось близько до душі і серця.
Важко було обрано лише кілька лапок з великої кількості літературної спадщини А. П. Чехова, щоб відповідати всім котируванням в одну статтю. Ми запевняємо, що Антон Павлович не займає універсальності. Ми обрали найточніші вирази письменника.
до 1 2 3 4+
Важко сказати, що Антон Павлович був романтичним. І ще він вірив, що життя поодинці не так красиво, як припарений коханою людиною. Але чесний чоловік Антон Павлович не можна назвати, він може дозволити собі перекручувати романси з кількома жінками одночасно. У старому віці єдина офіційна дружина Ольга Кніппера.
Чехов розповів про філософію життя. Він, здається, взяв все з неї і більше. Він бачив багато речей у своєму житті, а з наступною цитатою письменника складно незгодити.
Володар історії Антона Павловича був унікальним, його особливий стиль складно переплутати з ким-небудь ще. Трохи іронія, трохи чорного гумору, і трохи інструкції повинні бути. Антон Павлович розповідає про освіту.
Антон Павлович пише про відносини між чоловіком і жінкою в оповіданнях не може викликати незначну посмішку сучасних читачів. Здається, що нічого не змінилося у чоловіків з останнього століття. Цитата А. П. Чехова є прямим доказом цього.
З дозою заліза А. П. Чехова пише про жінок і схрещує їх Чехова писали про дам, які не були, якби його слова не просто історія, а й відчуження минулих подій.
Часом Чехова є незрівнянний для всіх живих речей. Він особливо не схожий на приплив людей. Ось цитата з "Хамбер 6."
Ймовірно, тому що Чехов був лікарем, можна почути і читати в листи родичам просто непристойних речей. Він розповідає про проблеми відносин у місті. Простір для дії недостатньо! Важко не згодувати, якби не всі наші батьки жили один раз. О, що питання житла.
У щоденниках Чехова не стоїть на церемонії з вибором виразів. Я не думаю, що він коли-небудь думав такі особисті речі. Я думаю, що він був скромним.
Антон Павлович був дуже зайнятим людиною. В одному з своїх щоденників він пише, «Що ще ніхто не кинувся.» Ведуться роботи. Це ціна публічного визнання, тому що потрібно було створити, не залучати до карнальних насолод. Очевидно, непристойні сусіди, відзначають весілля за стіною, викликали чехова не схожість і роздратування.
Усе має бути гармонія. Як розумно він порівнював сільську жінку на вечерю! Який метафор, Антон Павлович, який думав.
Після таких виразів варто визнати, що Антон Павлович Чехова був справді цікавим і багатогранним особистістю. Якщо ви намагаєтеся виділити ваші улюблені котирування в книзі з олівцем, ви скоро дізнаєтеся, що книга повністю написана. Він не без гріха. Чи можна тебе відлякувати?