12
Чому італійський салат "Капре" добре з перегноєм чорного хліба
Мій чоловік жартує, що справжня жінка може зробити салат, капелюх і скандал з нічого. З капелюхами я не зроблю, скандал - я можу, але чому? Краще без них! Але салат легко, особливо якщо це шахта. салат "Капре."
Сьогодні видання. "Сайт" поділиться з вами, шановним читачем, відмінним рецептурою, ароматним і дуже смачний салат CapreseВін може бути підготовлений кожним представником справедливого сексу. Також в нижній частині статті ви знайдете впевнений спосіб приготування соусу Песто.
205026
Салат "Капре" Інгредієнти для салату
Інгредієнти для соусу Песто
Підготовка
Про особливості приготування улюбленого салату «Цезар». Букет білих троянд, казково красивих, виглядає ідеально, а ніжний колір бутона – це поза тимчасова класика.
Моя сестра також посипає салат Caprese з сухим орегано і додає маслини до неї. Я більше, ніж це. класичнийАле ви готуєте його так, як вам подобається. Ми – жінки, справжні ярмарки, ми можемо зробити справжній шедевр практично будь-яким товаром. Головне бажання і творче натхнення!
Що таке улюблений салат, покажіть нам в коментарях.
Сьогодні видання. "Сайт" поділиться з вами, шановним читачем, відмінним рецептурою, ароматним і дуже смачний салат CapreseВін може бути підготовлений кожним представником справедливого сексу. Також в нижній частині статті ви знайдете впевнений спосіб приготування соусу Песто.
205026
Салат "Капре" Інгредієнти для салату
- 3 помідори
- 6 кульок сиру моцарелла
- 30-50г горіхи
- 7 листів свіжого базиліка
Інгредієнти для соусу Песто
- Базилік
- 30г сир
- 2 ст.л. горіхів (кедр або мигдаль)
- 3 зубчики часнику
- 1 ч.л. лимонного соку
- 3 ст.л. оливкової олії
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Помідори краще взяти три різні кольори: жовтий, рожевий і червоний. Я отримав дачу, і вони чудово. Нарізати помідори і покласти їх на тарілку.
- Зморшки моцарелла кульки зверху. Я перерву їх на 2-3 штуки з рукою. Потім посипаю горіховий салат. Краще взяти кедар, але у нас є їх за ціною червоної риби, тому я приймаю мигдаль.
- Тепер давайте варити. Соус Пестой Щоб зробити це, покладіть чисто і висушені листя базиліка на дно подрібнювача (блендер), потім додайте сир (ідеально Пармезан, але ви також можете будь-який твердий сир). Горіхи можна замінити горіхами або мигдалем. Також додаємо часник, лимонний сік, оливкова олія і сіль з перцем за смаком. Виріжте блендер на однорідний стан.
- Залийте салат, перемішайте його. А потім прикрасить салат з листям базиліка. р.
- Це, літній салат Виготовлений з томатів. Бон придаток!
Про особливості приготування улюбленого салату «Цезар». Букет білих троянд, казково красивих, виглядає ідеально, а ніжний колір бутона – це поза тимчасова класика.
Моя сестра також посипає салат Caprese з сухим орегано і додає маслини до неї. Я більше, ніж це. класичнийАле ви готуєте його так, як вам подобається. Ми – жінки, справжні ярмарки, ми можемо зробити справжній шедевр практично будь-яким товаром. Головне бажання і творче натхнення!
Що таке улюблений салат, покажіть нам в коментарях.
Помилку після чого сковороди і сковорідки погіршують
Шлях Бабця перетворити одноразові покриви в багаторазовий